Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako naj spim?

Kako naj spim?

Že snoči se mi začel delat en tumor za levim uhom (po slovensko: ušesom)…. čez noč je postajal vse večji in večji….. zdej je skor v velikosti oreha…… cel dan sem ga morala skrivat pod lase……

…. in zdej se spet odpravljam spat……. z grozo za uhom/ušesom…. še zmeri talevim……… ne morem spat na hrbtu, ne morem spat na levem boku……… na desnem boku itak ne morem spat……. če spim na trebuhu pa imam druge vrste probleme……..

keku naj torej spim???????? stoje??????????????

zakaj se vse nadloge nadme spravijo?????
da bi se tistmu, ki mi to privošči….. da bi se mu nardu še 1x večji na riti!!!!!

lahko noč

Skalpel od študentskih cajtov še mam nekje…drgač pa bom kar s kanjcem odseku!
😉

Za vse obstaja rešitev… Kapo na glavo, pa dosti vate tja med uhe, pa boš spala kot malo dete 😉 :))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

neeeeeee, pole bo pa kri scala….. pa še kej florestenčno zelenga….. majkemi……… ne boš spal zarad tega zdej…….

Saj,če češ…lahko tud uhelj odrežem…..mi vsaj Franci ne bo pod nogami fehtaru zdej!
😉

eh, dej, ne morem s kapo spat……. pole moram sam še roza ratat, pa bom ku Pink Panter…… madonca, miška, od kje ti to????

aja, pa rep ima tudi taki dolgi….. toti PP? ;)))

:)))))))) Sem vedno rada risanke gledala ;).

Rep? P.? hehe, saj ni miš 😉 :))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A pol ma sam tiča?
😉

eh, jst sem zmerej mislila, da je tisto rep!!! ker je blo zmerej iste dolžine. je pa res, da nisem nikol zasledila bibke…… to maš pa prou!

bibke? kaj pa je spet to?

En tak lep uajduski izraz ob katerem jest krepujem od smeha!!!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hmmm…. ih nix ferštehen.

Dej ji en šnelkurs uajdušnašpreehe nardit!
😉

zakaj pa nisi prišla k meni?????

hehehhe….a pa veš, da se to naredi zaradi premalo sexa?!hihihihi

ti ti helyka….bo treba mal na kavico……….

leta letijo - iščem stevardeso.....

kvečjemu zarad preveč sexa……. ha!

razko………. jejdata, boš res morau na kejšno kavico……. da ti pokažem……

phahahahahahaha!!!
:-))))))))))

ti pa mouči, ker si ne upaš na kafetek…….. je zmerej k tebi treba prist!

a te je tud S. pršla na dom iskat? ;))

Sem pr njej mogu še prevečkrat….tako,da mam za cajta svojga življenja hoje na dom domov!
Sledi trendom,da boš in!
😉

bla bla , kr neki

baje je treba za lepoto vcasih tud mal potrpet..haha..jao..jao.. aje dons ze kaj boljs..pa ne mi zelt da se mi na ritki nardi mazolj..nenene..saj bom pridna no;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close