Kako naj ženo prepričam?
Ženo sem že večkrat prosil, da naj si kupi lepo spodnje perilo in zaenkrat so vse prošnje zaman. Nikakor je ne morem prepričati. Stalno si kupuje tiste bombažne “zimske” spodnje hlače.
Če bi bil ženska bi vedel, da so te najbolj udobne in ženska je najbolj sexi brez perila. Še en razlog več da perilo čimprej spraviš dol z nje.
Punce skoraj nikoli ne gledaš v spodnjem perilu,
ali je oblečena,
ali pa brez vsega.
Če je perilo zate (tudi če ga ona nosi), potem ga tudi ti kupi, a ne?
Pa da ne bi slučajno šel po ceneno plastično s*anje v kakšen sexshop.
Kupi drago, kvalitetno, lepo iz nobel štacune.
*Rešitev* bi bila, da ji za kakšno darilce, greš sam kupiti v Liscino trgovino…)
boš moral biti malo diplomatski …..
men je ,npr.ko sem se zredil stara kupila telirane srajce,…:))
Zamenjaj jo, ali pa si najdi rezervno.
Tudi jaz mislim, da ji ga kupi sam. Mogoče malo manjšo cifro. Če ji ne bo prav, zamenjaj ženo.
Klasičen “problem”.. Ki mu človek ne more več verjeti ali ga jemati resno… Ampak vseeno..
Prvo vprašanje, ki se ti postavi je: “Kako to, da se uspeš poročiti z žensko brez seksi spodnjega perila (ki tebi več kot očitno veliko pomeni)?”
So tudi moški (in ženske), ki jih rajca prav to “zimsko” belo bombažno perilo. Za vašo ženo bi torej bil takšen moški že naravno bolj primeren. Oba vesela, zrajcana.. Brez, da kdorkoli koga v kaj sili.
Ubijalsko za intimo in spolnost pa je, da ti partner ves čas najeda, da si kupi seksi spodnje perilo.
Očitno vnaprej miniraš ta odno z lastno neiskrenostjo do tebi pomembnih stvari.. Potem pa izsiljuješ “spremembo”. In če ženska popusti, se hitro najde drug vzvod za izsiljevanje.
Drugo vprašanje: Ali imate vi seksi spodnje perilo zase? Ali tudi naokoli tekate z gatami, ki vam jih je še draga mama kupila?
In nenzadnje, kot rečeno lahko ženi kupite sami seksi spodnje perilo.. In si ga potem VI oblečete.. Če ne drugega jo boste od srca nasmejali (in sprostili).. Kar lahko botruje k željeni spremembi.
Lahko pa, da bomo kmalu brali v kakšni drugi temi tega foruma: “Pomoč, moj mož je (očitno) transvestit!?”
V spolnosti, kot partnerstvu na splošno velja preprosto pravilo: Prav je to, kar ustreza obema partnerjema.
baba ima polno rit vsega.
zapri jo v klet in je ne izpusti ven, dokler ne obljubi, da bo imela skoz čipkaste gate na sebi – z velikostjo primerni globalnemu segrevanju.
Forum je zaprt za komentiranje.