Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako najdi nekoga

kako najdi nekoga

Ta vikend smo imeli obletnico srednje šole in na žalost ugotovili, da smo popolnoma izgubili stik in vse sledi za enim sošolcem. Na prejšnji obletnici dobra 3 leta nazaj je še bil z nami, zdaj pa nihče ne ve več, kaj je z njim.

V stanovanju na starem naslovu telefon sicer zvoni, nihče nikoli ne dvigne … sosedi nikogar ne vidijo in nič ne vejo (je blok), nabiralnik nekdo občasno izprazni, ne vedo kdo… v GSM imenikih ga ni…. živel je sam z mamo, ki pa se je baje ponovno poročila in odselila…
Skratka, kot v kakem ameriškem filmu.

Ima kdo kako idejo, kako naj še poskusimo iskati, se kje na koga obrniti…?

Napišite ime tu gor, sigurno ga kdo pozna. Sicer ni najbolj lepo ampak, če ga bi res radi našli…..!!!

Nisem ravno pristaš tega, da bi javno objavljala ime, pa čeprav bi ga res radi našli….

Niti zase nisem prepričana, da bi bila vesela, če bi me iskali na tak način, kaj šele za koga drugega.

Če pa je tule kaka Celjanka ali Celjan, predel Ljubljanska, Čopova, srednja šola, pa bi bila zelo hvaležna, če se mi lahko oglasi.

Če nekdo prazni nabiralnik, lahko napišete pismo, v katerem ga naprošate naj se vam javi.

Ne pomaga… sošolec, ki je vse skupaj organiziral, je povedal, da je že pošiljal pisemca, naj se nam javi, priložil naše podatke (GSM, e-mail…), poslal mu je tudi vabilo za obletnico…. Niti ne vemo, kdo prazni nabiralnik. Sosedi v bloku pravijo, da nikogar ni videvajo.

Stacionarni telefon je prijavljen nanj in očitno se redno plačuje, saj ni odklopljen…v GSM imenikih ga ni..

…morda pa človek enostavno ne želi, da ga kdo “najde” in mogoče že posegate po zasebnosti nekoga…..

Kakorkoli, vsi bi razumeli, da pač ima zdaj tako obdobje, da ne želi priti na obletnico, nas ne želi srečati…. čisto njegova osebna odločitev.
Bili pa smo 4 leta sošolci, se razumeli, na skoraj vseh prejšnjih obletnicah je bil, če ni mogel, je javil, da ga ne bo…
Zdaj pa sploh ne vemo, kaj se dogaja z njim, je sploh še živ…

Ravno zaradi zasebnosti tudi nisem napisala sem ” a pozna kdo tega in tega od tam”.

Morda pa je kje v tujini?

Ravno za to gre, radi bi ga le našli, izvedeli, kje je, poslali kako slikco iz letošnje obletnice … pač povedali in pokazali, da smo še nekje sošolci, s katerimi je prebil skupaj 4 lepa leta :))
Pa kjerkoli že je, karkoli že počne.

verjetno ste že poskusili s kakšnim iskalnikom na spletu?

Upam, da ga boste našli.

LP

Pregledali vse telefonske in GSM imenike, poklicali kup številk, ki bi mogoče lahko kam pripeljale, poklicali par sosedov v bloku, kjer je nazadnje živel… po imenu in priimku iskali prek iskalnikov na netu – nikjer nič :((

ste pa res vztrajni! jaz bi po mojem že dosti prej obupala. In si rekla, da je najbrž namerno šel v ilegalo. Morda je v bolnici. Morda v tujini.
A ste poklicali upravitelja zgradbe, kako je s položnicami? Možno, da je nekoga angažiral, da mu vse to urejuje. Bi pa rekla, da če ste mu poslali vabilo, pozive ipd, pa se ni javil, se:
noče javit – pomeni, da dvignite roke;
se ne more javit – hmmmm
sploh ni dobil pošte – hmja, ne vem.

Upam, da vam bo uspelo!

JAZ SEM IZ cELJA, VPRAŠAJ!

New Report

Close