Kako najti…
samega sebe?!
Mislim, ej, sem v taki fazi, da se mi bo počasi zmešalo… pa saj to ni več res, sama sebe ne poznam, ne vem več niti tega, kaj hočem. Vse je zmiksano, pomešano, moje želje, moje sanje, vse, vse, vse….
Vsi drugi so nekam pametni, vsi hodijo z nekimi nasveti, vsi bi radi odločali namesto mene……. samo JAZ ne.
Mater, najraje bi kupila tiste “štofle” za v ušesa, se vsedla v kot in pogasila vse luči……. pljuvala bi žolč in se zabubila kot gosenica….
Bljak, bljak, bljak.
P.S.
Hvala za posluh, upam, da vas nisem zamorila, vendar sem morala dati ven. Po drugi strani pa mi nekaj govori, da se bo še vse obrnilo na pravo, boljšo stran…..
PA NE POMILUJTE ME, RAJE USEKAJTE ČEZ MENE, MI BO ZIHER BOLJE.
Aj, sem bedak.
hmmmmmmmmmmmm…spremeni nick…ti posodim svojega?????
a me upaš izzvati, da ti napišem še kaj, kar ti bo še bolj pokvarilo tvoje razpoloženje??????????
saj vem….ženske ste ……ah pa kaj to koga briga…..
smrk……………..oprosti…..če nisem bil dovolj žaljiv…….znam biti tudi bolj…..hiihihi
lp
ti kar obdrži svoj nick… razočarana žverca pa ne bi šlo kaj prida skupaj….
Pravzaprav pa si me že včerja razpi**il, ker mi je kompjuter začel tako roštati, da sem mislila, da se je spet razsul….:-(
Benti, ti pa vibratorji.
Kako pa te naj izzovem?! Da napišem, da si smotkič, ker se ne upaš komu prikazati?!
mala zvečka pravi:…..Kako pa te naj izzovem?! Da napišem, da si smotkič, ker se ne upaš komu prikazati?!….
JA PUPIKA KAJ MI SLIŠ, DA IMAŠ OPRAVKA S FANTKOM, KI BO PADEL NA TAKO MILO FORO…..HEHEHHE DEKLICA, SE BOŠ MORALA BOLJ POTRUDITI, DA TI KAJ NAPIŠEM V SVOJEM STILU…….
LAHKO PA JOKCAŠ IN SANJAŠ O …..HIHIHI…MENI……KO ME NOČEŠ…
CMOEKC PA MOGOČE NI TAKO HUDO, KOT SI MISLIŠ…..ALI PA ????
NAPIŠI MI KAJ V PREDAL, DA BOM RAZUMEL………..IN OSTALIM RAZLOŽIL, KAJ TE TARE