Najdi forum

Kako najti klicatelja

Pozdravljeni!
Danes zjutraj me je klicala telefonska številka 02 629 02 09, dvignem, na drugi strani pa kakih 7 sekund tišina. Okrog poldneva je stevilka spet in to mene in mojo mamo NAENKRAT ista stevilka! Takrat sem poklicala nazaj in mi posneman glas rece: The number you have dialed is not in service.
In zdaj nekaj minut nazaj me je spet klicala, ampak nisem dvignila.

Ima kdo tukaj tudi problem s to stevilko ali pa ve kaj bi naj to bilo?

Hvala!

Tudi, mene je klicala ta številka, danes, pa se javim pa tišina, pol pa prekine, si zvedel mogoče kaj bi lahko to bilo. lp

Na tej številki se mi je oglasil ženski glas, ki se je predstavil Duška in potem zvezo prekine. Povratni klic pa javi da številka ne obstaja/not in service.

NENAVADEN KLIC

12.marec 2018;
12:32 in 14:10;

Tudi mene je danes 2x klicala ta številka.
– Sprejmem klic, se predstavim. Najprej tišina, potem pa nekaj nejasnega: ženski glas reče kratko “aaaa…” in prekine zvezo. (imam posneto, ker mobilnik snema vse klice avtomatsko)
– Drugič kliče cca. pol minute, se ne javim, grem na net, vidim to objavo in dopišem še mojo izkušnjo.

02 629 02 09
026290209

Razna podjetja, ki se bavijo z klicanjem (prodaja po telefonu, zavarovanja, komerciala,…) včasih iščejo žive telefonske številke. Pač kličejo vse po vrsti, tam kjer se oglasijo vedo, da telefonska obstaja.
Verjetno bo kmalu spet kak klic, kjer bodo delali anketo, ali kaj prodajali.

Najboljše je ignorirat klic, če je vedno ista številka.

Tudi mene je danes ob pol desetih klicala ta številka.
Zgodilo se je isto. Par sekund nekega šumenja, potem pa je prekinilo.
Nisem klicala nazaj, ker imam občutek, da me je ta številka že prej dvakrat klicala.
Sedaj sem jo shranila.

Pozdravljeni. Znanec je poklical na mamin hišni telefon. Zanima me kam lahko podam prijavo zaradi nadlegovanja v primeru, ko ni znan klicateljev operater?

Danes se je to zgodilo tudi meni, vpraša me če sem “ta in ta”, odgovorim da sem, in reče napačna številka in prekine?!

Danes so s te številke – (02) 629 02 09 klicali tudi mene. Obakrat sem bila prepozna, ker je le nekajkrat pozvonilo. Nazaj nisem klicala, ker se mi je vse skupaj čudno; očitno opravičeno.

enako tudi meni ravnokrat s te telefonske številke.

Danes 2x klicali..

mene danes ravnokar

Halo ta številka me je danes klicala že 6X!!!!!

Tudi mene je klicala ta številka, pa sem se oglasil pa nič na drugi strani in dol vrže. Klical sem nazaj pa tajnica v angleškem jeziku. Je od vas kdo dobil višji račun za telefon, da ni kakšna prevara. Hvala za odgovor vsem

Živjo

Za telefone obstaja aplikacija CIA Caller ID, ki ti indetificira številko, ki te kliče v kolikor je že v tem sistemu.

Primer. V mojem telefonu je številka 040 655 555. Jaz jo imam recimo shranjeno pod Janez.

Ta številka kliče vaš telefon vendar je vam neznana. Ta aplikacija poišče po seznamu svojih uporabnikov in najde ime Janez in vam ga izpiše.

Tko da je kar uporabna zadeva.

Vsekakor pa ne najde vsake številke…

to je to
https://www.sk-company.si/
preverjeno
imajo vključeno računalniško klicanje, zato če pokličete nazaj se oglasi tajnica v tujem jeziku ker žau računalniški sistem ni tako pameten da bi govoril v slovenščini. Pokliči tja in bodo uredili – upam 😀

Cia caller meni še lastne številke ne najde. Pa je javno objavljena. Sem ga ker zbrisal. Žal so na androidih bolj izpiljene in boljše aplikacije.

danes dobil klic od te številke, javim, rečem halo in po parih sekundah zveza prekinjena iz strani klicatelja

Sedaj kličejo tudi iz 017773287.
Ali je možno da so jeseni klicali tudi iz
026219830

Tudi nas so že večkrat klicali iz te št. 01 777 32 87 in iz 070/668-944 in to na stacionarni in mobilni telefone. V TIS-u in google ni objavljeno nič o teh številkah. Ali kdo ve kaj več o teh številkah?

Mene je klicala telefonska številka in je uprašala pri vas voda teče jas njo kaka. voda in prekine

Najverjetneje je bila to šala. Predlagam, da blokiraš številko in se izogneš tem situacijam v prihodnosti.

Isto je danes ob 10:11 na mojo št. in nisem dvignil, najbrž gre za prevarante, ki pobirajo denar in, če imate naročnino dobite zasljen račun, 02 629 29 02 09, kot stacionarna št. bi prvih 9 številk bila z dvema končnica ena izmed št. na OŠ Miklavž na Dravskem polju.

Js takšne blokiram

mene že klicala 070888210 stevilka 2xkrat

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close