Najdi forum

Naslovnica Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Kako najti melodije zvonjenja za telefon Android

Kako najti melodije zvonjenja za telefon Android

Danes lahko popolnoma prilagodite svoj mobilni tonos de llamada[/url] z izbiro melodije zvonjenja in nato na zaklenjeni zaslon dodate lepo živo ozadje za popoln nadzor. Z melodijami zvonjenja za iPhone boste imeli: ves nov katalog melodij zvonjenja z najnovejšimi melodijami zvonjenja | melodija zvonjenja | melodije zvonjenja | brezplačna melodija zvonjenja | brezplačno} Imenik brezplačnih melodij zvonjenja, ki ga vidite, ko uporabljate iPhone, ima več kot 40 milijonov prenosov. Dobra novica je, da je večina glasbe na spletnih mestih z brezplačnimi melodijami zvonjenja izvirnih pesmi. To daje potrošniku veliko izbiro in tisto, ki je glede kakovosti zelo konsistentna. Če pa resnično želite odlično melodijo zvonjenja, ki je ne ponujate v brezplačnih imenikih melodij zvonjenja, lahko poiščete melodije zvonjenja “piratske” ali “odprte glasbe”.

Razlika med običajno melodijo zvonjenja in melodijo zvonjenja, preneseno iz interneta, ki jo lahko uporabite v telefonu Android, je v tem, da brezplačna melodija zvonjenja ni dejanski posnetek. Mnogi ljudje prenesejo melodije zvonjenja z interneta in jih uporabljajo na mobilnem telefonu. Na žalost ti brezplačni toni pogosto prihajajo z nezakonitih spletnih mest za prenos. Te melodije zvonjenja pogosto vsebujejo veliko virusov, oglasne programske opreme, vohunske programske opreme in zlonamerne programske opreme, ki lahko poškodujejo vaš telefon. Zato je priporočljivo, da ne prenašate brezplačnih melodij zvonjenja iz interneta, če želite, da melodija zvonjenja pravilno deluje na vaši mobilni napravi.

Če želite poiskati melodije zvonjenja za telefon Android, odprite aplikacijo Nastavitve v telefonu. Najprej se dotaknite »Nastavitve na dotik«, nato se dotaknite »Telefon«. Videli boste seznam različnih možnosti za melodije zvonjenja, pa tudi “Naključno”. Na zavihku »Naključno predvajanje« obrnite gumb v desno, da premaknete naključne melodije zvonjenja, da bodo zvoki bolj skladni.

Melodije zvonjenja so lahko vse, kar želite. Lahko so enojni ali več tonov z različnimi stopnjami zvoka. Ko jih nastavite v telefonu, boste opazili, da je zvoke obvestil mogoče tematizirati tako kot vse druge aplikacije. Na primer, če delate v kuhinji, lahko nastavite melodije zvonjenja za predvajanje kuhinjskih zvokov ali črpanje zvokov. Ko vas nekdo pokliče, se bodo zvoki obvestil spremenili tako, da ustrezajo temu, kar počnete v tem trenutku.

Če iščete brezplačne melodije zvonjenja, si oglejte spletno stran tonov. Spletno mesto za tone vsebuje melodije zvonjenja iz različnih virov. Lahko jih dobite na internetu in pri številnih proizvajalcih. Vsekakor je dober začetek, če želite nekaj popolnoma brezplačnega. Če imate resnejše težave s telefonom, ga lahko vedno odklenete in kupite nekaj tonov, ki bodo nadomestili tiste, ki jih izgubite.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close