Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako najti neko dodatno delo preko s.p.

Kako najti neko dodatno delo preko s.p.

Imam podjetje ampak bi rabila še nekaj za zraven delati, ker imam premalo dela za sebe. Torej vsak dan po nekaj ur ali vsak drugi dan ali vsak tretji dan. Pa vidim, da je službo mnogo lažje najti, kot delo preko svojega s.p. ali za polovični delovni čas (delala bi preko sp). Ali mi lahko poveste, kje naj iščem – na mojedelo.com so v večini same redne službe. Poznam pa dobro področje prodaje, nabave, računovodstva…

Jaz ti lahko ponudim dodatno delo, ampak je iz čisto drugega področja. Bi pa, če bi bila v podobni situaciji kot ti, kontaktirala druge s.p-je s podobno dejavnostjo. Jaz se recimo včasih utapljam v naročilih in enostavno ne morem vsega sama sfolgat in takrat prepustim določeno delo kolegom v isti branži. Ko nimam dela, jih pa pokličem in vprašam, če ga imajo kaj odveč zame.

Nimajo potreb po tem na GZ?

Že samo po tem stavku in treh pikah se vidi da ne poznaš dobro nobenega izmed treh, kaj šele kaj drugega. Delodajalci pozamo take, ki se spoznajo na vse in še več.

Mene bi tudi zanimalo občasno dodatno delo. Imam sp. Sem iz lj.

Ce napises, kaj znas in kontakt, ti mogoce se kdo drug ponudi delo!

Ce napises, kaj znas in kontakt, ti mogoce se kdo drug ponudi delo!
[/quote]

Velikokrat se je izkazalo, da je nekdo kao ponujal delo, nato pa izginil. Zato verjamem, da nihče ne mara puščati kontaktov kar tako. Po moje je drugače, če se razvije resna in poštena debata in potem izmenjajo stiki.

Mene pa čudi, da napišete, da bi radi dodatno delo a ne napišete osnovne info: DEJAVNOSTI!

A ste zidar, računovodkinja, nutricist, keramičar, osebni trener, kleklarjica …le kako naj se kdo javi,če moramo iz vas osnovne podatke vlečt. Takega delavca nihče ne mara.

Bila bi spremljevalka samskih, bogatih moških. Večerje, prireditve, zabave.

v naši v enem bifeju strežejo bejbe, ki imajo svoj s.p. — ne vsak dan ampak, ko zagusti.
pa 090 cifre tudi še delajo denar ☺
če pa dobro zgledaš, se greš pa lahko “Ančko” ☺

poisci eno veliko ribo iz tvojega podrocja, in jih kontaktiraj… vsak ima rad nekoga ki je ze vpeljan in se spozna na posel… pa se svoj s.p….. sam ne it pod 15€/h…. prej si mal zracunaj vse odhodke…

Pozdravljeni!

Lahko meni kaj več napišete o dodatnem delu, ki ste ga ponujali. Opravljam lahko pravna dela, sem zelo dobra z računalnikom, marketing, prodaja, nabava in še mnogo drugega. Prav tako pa sem se pripravljena tudi naučiti. Se ne branim nobenega dela 🙂

Lp,

Pozdravljeni Ivica Ra!

Lahko meni kaj več napišete o dodatnem delu, ki ste ga ponujali. Opravljam lahko pravna dela, sem zelo dobra z računalnikom, marketing, prodaja, nabava in še mnogo drugega. Prav tako pa sem se pripravljena tudi naučiti. Se ne branim nobenega dela 🙂

Lp,

Preverite na http://www.CrystalArt.si in jih kontaktirajte: iščejo zanesljivo osebo za prodajo, delo preko s.p., plačilo po realizaciji, iz Ljubljane ali okolice.

Pozdravljeni

Iščem dodatno delo preko s.p.ja

Za popoldne in vikkende.

drugač Sem voda inštalater .

Lp

New Report

Close