Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako najti partnerja preko neta?

Kako najti partnerja preko neta?

Iščem partnerico za resno razmerje, zanima me kateri portali so vredni obiska ?
Kaka je ralika med Jaz-in-ti.si ter ona-on.com?
lp in hvala v naprej

Na Ona-on , s sliko in plačilom cca 20 eur (odvisno od akcij in časovne dolžine zakupljenega paketa) ter izpolnjenim profilom boš prišel (z malo truda) vsaj do kake kave. Portal ima največ aktivnih uporabnikov, se mi zdi, da tudi največ samskih glede na ostale.
Sicer pa na spletu ne čutiš kemije in prenese marsikaj (beri glume), čeprav smo za to bolj talentirani moški 😀
Za jaz-in-ti prvič slišim.
Svoj čas sem na podobnih portalih preživel gor precej časa, da se spoznati koga prijetnega, a je v živo neprimerljivo bolj pristno.
Zdi se mi, da je poleg enostavnosti in stalne dostopnosti do potencialnih partnerk-(jev), največja prednost način komunikacije, ni tiste grozne tišine, ko nekoga še ne poznaš, sediš z njim v skoraj prazni kavarni in ne veš kaj bi izustil, vsaj za trenutek….
Tudi kupid ni slaba izbira, a je rahlo manj praktičen, populacija pa v povprečju nekoliko starejša, na obeh straneh, kot na ona-on.com.

Vsekakor pa obilo uspeha 🙂

Si bolj nov v iskanju? Od kod prihajaš?;)

Jaz pa si želim odgovornega moškega za resno razmerje.
tako da vidiš- že na Monu lahko koga spoznaš ;).

:)))))))

a me katera starejša dovolj močna pobere?

A je treba še kaj dodati 🙂 .. recimo ..jaz sem lahko ta oseba 🙂

Po katalogu naročiš.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

En parček, ki ga poznam, se je ujel na Badooju. Sta prav luštna.

A je treba še kaj dodati 🙂 .. recimo ..jaz sem lahko ta oseba :)[/quote]
Lahko si res ;)). Vse je možno v vesolju neskončnih možnosti in odtenkov ;).

Baje obstaja trgovina z sorodnimi dušami.
Ne vem kje.. hehe.

:)))))))[/quote]
;)).
Upam da te je ena starejša močnejša pobrala. Jaz sem previtka, da te pobiram ;))))).
Pa upam, da ni preveč modric…

dedcem priporočam uvoz iz Rusije/Ukrajine..:)))))

A je treba še kaj dodati 🙂 .. recimo ..jaz sem lahko ta oseba :)[/quote]
Lahko si res ;)). Vse je možno v vesolju neskončnih možnosti in odtenkov ;).[/quote]

Potem pa lahko te možnosti v praksi preverimo 🙂 . Imaš kakšen zasebni naslov ali kaj podobnega ?

knolopox, jaz ti predlagam da preveriš še opcije na http://www.dogodkizasamske.si

tam spoznavaš punce (oz jaz fante) v živo 🙂
imajo pa ful različne dogodke. eno so hitri zmenki, pol pa še plesni eventi, parti eventi pa ful enih stvari, tudi izlete v tujino za samo samske …

preveri in poročaj 🙂

Lahko si res ;)). Vse je možno v vesolju neskončnih možnosti in odtenkov ;).[/quote]

Potem pa lahko te možnosti v praksi preverimo 🙂 . Imaš kakšen zasebni naslov ali kaj podobnega ?[/quote]
Imam, imam.. pa ti?

Potem pa lahko te možnosti v praksi preverimo 🙂 . Imaš kakšen zasebni naslov ali kaj podobnega ?[/quote]
Imam, imam.. pa ti?[/quote]

Ne še 🙂 .. ti sporočim ko ustvarim .

Imam, imam.. pa ti?[/quote]

Ne še 🙂 .. ti sporočim ko ustvarim .[/quote]
odtenekzivebarve na gmailu 🙂

Ne še 🙂 .. ti sporočim ko ustvarim .[/quote]
odtenekzivebarve na gmailu :-)[/quote]
Aha, hvala.
Še vprašanje- kolikokrat pa si si priložnostno naredil mail?

odtenekzivebarve na gmailu :-)[/quote]
Aha, hvala.
Še vprašanje- kolikokrat pa si si priložnostno naredil mail?[/quote]
Kolikokrat ? … a jih rabim več

Aha, hvala.
Še vprašanje- kolikokrat pa si si priložnostno naredil mail?[/quote]
Kolikokrat ? … a jih rabim več[/quote]
haha, ma ne!
samo ugotavljam koliko si odgovoren ;).. .. čeprav tako ne morem nič ugotovit, kaj..

Zadnjič sem brala o enem lokalu, kjer se zbirajo mladi. Vsakemu, ki je vstopil, se je na telefonu izpisalo: internet ne dela, zato se glejte in pogovarjajte. Panika totalna.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

hahahahahahaaaaa…dobra

Ma ne samo mulci, stari trotli skoz v pametne telefone bulijo, ko so na večerji recimo..Ko da so vsi direktorji multinacionalk..

Kako prek neta priti do zmenka s samskim? Povsod je polno poročenih.

V živo je pa itak skoraj nemogoče, v mojih letih so ali vsi v parih ali pa niti ne hodijo več ven v take lokale in na tak način, da bi človek koga novega spoznal. Sem tudi sicer veliko zunaj, imam psa, spoznavam nove ljudi, ampak nič “uporabnega”.

Kolk si pa star?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close