Kako najti partnerja preko neta?
Kolk si pa star?[/quote]
StarA.
ZrelA 🙂
http://www.dogodkizasamske.si bo za preverit ,.. hvala vsem
ne nakladaj.. začni kurit babe, polno je nezadovoljnih, bi zamenjale gnezdo s pravim partnerjem..
kuri babe kjer vidiš flirt, slej ko prej bo.. če pa iščeš kje se ti bo kakšna sama vrgla v naročje, pa res raje glej med obupanimi na netu..
Ne spoznavaš ti nikogar, ti samo mimo ljudi hodiš, pa jih pozdravlaš. Pa teme o kužkih, kolk je pa star, kire pasme pa je tud ne delujejo. Ti se namesto o njej, o njenem psu pogovarjaš. Norec.
Pri teh letih, 50+ pa res ni več časa za zajebancijo. Če ti je kera všeč ji to povej, če je bolj domača, jih lahko poveš, da bi rad prodl v njeno mednožje. Pa preberi malo o friendzone, da nisi pri teh letih še vedno tako neumen, da si ženskam prijatelj, te imajo zelo rade, bi želele takega moškega kot si ti, vendar da nisi ti. Dec mal se v roke vzami. 😀
dandanes je ze vse posel… Dober posel.
V bistvu me ne čudi, da nekako ne najdeš. Očitno si precej neroden in ne opaziš niti kandidatk, ki se ti na pladnju ponujajo oz. v tej temi ti je kar nekaj žensk namignilo, da bi jih morda zanimalo. Ti pa tripneš edin in izključno na reklamo od ona on.
Za vse ostalo, ki ste meni nekaj svetovali – sem ženska.
Začni zapeljevat, kiklco, pičko pokaži. Zainteresirani bodo že vedli kaj storiti. Enako velja za desce, pri tvoji starosti jih je vsaj pol nezadovoljnih, če imaš pa še gnezdo, bi z veseljem prišli. Če ne pa v prvi bife ali na gradbišče, kurcov ne (z)manjka.
Mislim, da je na kupidu največ populacije nad 40, portal kot sam ni nek presežek, je pa tudi cena primerna, leta nazaj, ko sem plačal sam, je bil najboljši paket za 4 mesece 12 eur, a mi vseh ugodnosti niso prekinili nikoli po izteku zakupljenega obdobja.
Obilo sreče vsem, ki boste poskusili 🙂
Upam da nekdo ni slabe volje zaradi blizajocega rojstnega dneva 😉 Upam da tvoj ne bo pozabil in da te pelje ven 🙂
Upam da nekdo ni slabe volje zaradi blizajocega rojstnega dneva 😉 Upam da tvoj ne bo pozabil in da te pelje ven :)[/quote]
Jah, če njen pozabi, jo pa lahko midva kam peljeva? Nekaj adrenalinskega, kar pač rabi, mogoče na kakšen vrtiljak, da greva z njo, ali pa jo kar midva zasučeva okrog njene osi kot vrtavko, vprašanje le, če s tem ne bova preveč tvegala, ker ne veva, če je še vedno gibka in prožna v kolenih…. 🙂
Upam da nekdo ni slabe volje zaradi blizajocega rojstnega dneva 😉 Upam da tvoj ne bo pozabil in da te pelje ven :)[/quote]
Aaaa, m111, pa kako lahko izdajaš tako zaupne podatke?
Pa jaz sem mislila, da sva midva prijatelja :)))
Veš da me bo pelal … na facelifting :))))
Jah, če njen pozabi, jo pa lahko midva kam peljeva? Nekaj adrenalinskega, kar pač rabi, mogoče na kakšen vrtiljak, da greva z njo, ali pa jo kar midva zasučeva okrog njene osi kot vrtavko, vprašanje le, če s tem ne bova preveč tvegala, ker ne veva, če je še vedno gibka in prožna v kolenih…. :)[/quote]
No dajta. Komaj čakam :)))
Vem, da je povezano z AH, samo ali z datumom njegovega rojstva (20.4) ali smrti (30.4.)?:)
Margot, nas boš povabila?:)
Rojstva, rojstva. Ja valda da vas povabim. Skrbi me le, če boste prišli :))))
Veš da me bo pelal … na facelifting :))))[/quote]
Kam naju pa (po)vabiš? Ne veva, kje točno se morava naslikati? 😀
m111 je malo obotavljajoč, nežen, z njim ve samo Antilopa ustrezno postopati s subtilnimi metodami, da se ne ustraši.
Zate ni panike. Ti bom sporočila naslov. Samo za m111 me skrbi kam mu naj pošljem vabilo …
Jaz sem samo pogumen in glasen na internetu. Ne vem, če bi si upal priti sam, mogoče, če gre m111 z mano, da bova drug drugemu v podporo pri premagovanju strahu ob stikih z ženskami. m111 je že lepo napredoval, zdaj še samo zbira pogum za njegov zadnji, odločilen met, da se registrira in Antilopo povabi na kavo.
Veš da me bo pelal … na facelifting :))))[/quote]
Spet napaka 😉
Saj ves da ne prodajam zgodbic o m-z prijatelstvu.
Vseskakor pa vse najboljse:
https://www.youtube.com/watch?v=GyIbELlyg_I
Margot ima rojstni dan takrat kot Hitler?
Za lazjo predstavo Margot (pozabi na AF):
http://prowrestling.wikia.com/wiki/Carmen_Electra/Image_gallery
Za lazjo predstavo Margot (pozabi na AF):
http://prowrestling.wikia.com/wiki/Carmen_Electra/Image_gallery%5B/quote%5D
aaa… to je bolj primerno ja:)
Forum je zaprt za komentiranje.