Kako najti vse konice, če so lasje razredčeni?
Zelo težko je spletati kito iz las, ki so postrižene stopničasto, oziroma razredčeno. Prej sem si dolge lase z lahkoto spletla v kito, ko mi je frizerka svetovala lepotni poseg v lase in mi jih razredčila, o kiti ne morem niti več sanjati. Nastane nekaj podobnega kot koruzni storž iz katerega silijo lasje.
Sem prav jezna na frizerko in ne bom šla več k njej, ker mi je to tako neumno svetovala in naredila.
Najprej se moraš odločiti, kaj hočeš in frizerki točno povedati kaj. Če nisi sigurna, jo vprašaj ponovno. In glej ji pod roke.
Včasih je tako, da frizerka ni točno razumela navodil, kakšnim je pa vseeno.
Ker mislim da je logično, da ne moreš biti stopničasto postrižena in imeti enakomerno kito. To je približno tako, kot bi od frizerke zahtevala, da te postriže na jezka, ampak ti bi pa vseeno včasih nosila še čop.
Pa jaz, ko sem bila še blond in s pažem sem imela čudovit umetni čop iz pravih švedsko blond las. In čop sem pač pripela na vrh glave. Da se imeti čop in da se priti brez frizerjev na svetlo blond. To sem delala. Toda ne da se vseh las skrajšati za en cm, če niso enakomerno postriženi, zato to delam lep sama. Pa saj ni težko. Še babice z dioptrijo +5 za časopis vidijo brez očal ostriči konice za en cm in v ravnem rezu.
Najprej se moraš odločiti, kaj hočeš in frizerki točno povedati kaj. Če nisi sigurna, jo vprašaj ponovno. In glej ji pod roke.
Včasih je tako, da frizerka ni točno razumela navodil, kakšnim je pa vseeno.
Ker mislim da je logično, da ne moreš biti stopničasto postrižena in imeti enakomerno kito. To je približno tako, kot bi od frizerke zahtevala, da te postriže na jezka, ampak ti bi pa vseeno včasih nosila še čop.[/quote]