Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako napisati opravičilo za šolo

Kako napisati opravičilo za šolo

Pozdravljeni
Zanima me nekaj kako bi lahko napisal za srednjo šolo opravičilo v mojem imenu a naj tako “Prosim da mi opravičite manjkanje v šoli dne xxx zaradi slabega počutja ,in na koncu še podpis xxx ?
Ali ve kdo kako boljše napisati opravičilo

Opravičila ti ne more napisat kar eden, ampak samo tvoji starši, oziroma skrbniki. In kolikor vem v opravičilu ni treba napisati razloga. Samo v smislu: Prosim, da XY opravičite izostanek od pouka, dne tega in tega.

Pri nam si lahko sami pišemo opravičilo oz. ne komplicirajo v šoli saj sem star 19 let..

Če si star 19 let, si opravilno sposoben. Naj bi bil. Torej…

Prosim,da mi opravičite izostanek od pouka dne ………………….

Ti sam napiši. To bi pa rada vidla, mi je žal, da v mojih časih srednje šole ni komu prišla na pamet taka komedija;)

Problem solved 🙂 admin oz. mod lahko zapre temo

Ne brisat. Hočemo iger!!!!

Prosimo, opravičite mi izostanek od pouka, ker sem na MON-u prebral, da je fajn jest surov krompir.
Mon sodeluje tudi z zdravstvenimi delavci in take zapise pušča tu gor kot nasvete, tako da je to več kot dobro opravičilo.

:):):):):):):):):):)Ni boljšga;)

OPRAVIČILO

Prosim, da opravičite odsotnost od pouka učencu (dijaku) …………………………………………. in sicer v času od …… do ……… (oz. dne ……) Izostal je zaradi bolezni (ali pa npr. zdravniškega pregleda, zobozdravnika, ortodonta).

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

Datum: ——————- Podpis staršev:

…………………………..

Zbudi se!
Opravičilo piše polnoletni sonček 🙂

A na faksu rabis opravicilo? Al si pri 19. se v osnovni soli?

Razen mamalb. Tudi enega vljudnega odgovora ne spravite skup. Koliko ste stari?
Za avtorja pa pridno se uči, da ne boš tak cepec kot teli sodelujoči.

New Report

Close