Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako napolniti zračnico na kolesu

kako napolniti zračnico na kolesu

Imam tisto veliko pumpo z dvema nastavkoma za ventilčke. Ne vem, kako je treba nastaviti tisto ročico, s katero naj bi nastavek pritrdil na ventil (navpično, pravokotno?) Vedno mi pade dol, pnikakor mi ne uspe napolniti zračnice. Prosim za pomoč, zelo se mi mudi, pa ni nobenega spretneža doma.

Najprej daš na ventilček (seveda pravo odprtino). Ročica je takrat dol.
Porineš gor, lepo namestiš in potem ročico dvigneš, v bistvu zakleneš ali kako naj rečem.

ok, hvala, upam, da bo

če si postavna in sexy povej kje si doma pa pridem nafukat tebe in tvojo gumo. amap ktebe bi braz gume. če se da!!! če ne pa pač guma gor. hahahaha

Kok se ti men graužaš, smrduh umazani. Pa še brez izobrazbe, reven, zanemarjen, prostak!

MRŠ!!

pisda si ti nagraužen no no avtorica!!!!! ti si pa že lep čas nisi umila bopca a ne?!!
ti smrdi iz lap!!! do sem voham preko računalnika!! ti ap bi nucala par klofult z mojim vlkim tičem po lapah. ampak po moje si debela in zakompleksana do amena. bi te samo z roko. ke drugo se mi debelejase tako gabite, da vas komaj gledam. aja drugače pa je dokazano, da debelim ljudme špeh zamegli možgane!!!

New Report

Close