Kako naprej
Stara sem 38 let, mamica 9 let staremu fantku in 7 let stari puncki. Z bivsim partnerjem sva narazen ze nekaj let. Sedaj sem se spustila v razmerje z moskim, ki se je lani locil. Ne zaradi mene, saj sva skupaj sele 3 mesece, razlog je bila njegova bivsa, ki ga je varala. Imata pa 3 leta starega otroka. Zelo sva se imela lepo, veckrat je z malim prespal tukaj , prejsnji teden dmo bili na njegovo pobudo skupaj na morju. Z bivso glede otroka in stikov nima nic urejeno, in rekla sem mu naj to uredi saj si ona kar naprej nekaj namisljuje. Z otrokom ni skoraj nic skoz je z njim. Jaz imam oba zelo rada, tudi malega zato sem mu predlagala naj zahteva skrbnistvo saj ona se malega full brani. Preden smo sli na morje je bil ottok 8 dni pri njemu, naslednje 3 dni bi ga mogla imet ona pa ga je klicala ze drugi dan naj pride po njega. Na morju smo bili 1 teden v nedeljo ko bi mogla zjutraj prit po njega mu je napisala da pride ob 12ih ampak da potem ga naj pride ob 19ih iskat. Mali ima komaj 3 leta. Skregala sma se ker noce uredit stikov jaz pa tak ne bom zivela da bo pod njeno komando. S tistim ki ga je varala zdaj zivi, bila je noseca pa je imela spontani splav. In mislim da je moj dragi ni prebolel, ceprav zatrjuje da je nikoli ne bi vzel nazaj in da ima rad mene, sedaj pa ze 2 dni ne govorima le napisal mi je da mi bo vse povedal ko pride k sebi in zadiha. 3 dni nazaj pa me je imel najnolj rad mi ma morju govoril da je ponosen name, da me nobenemu ne da.. naj zakljucim in ga pustim na miru??
Ultimat ljudi prisili, da prevzamejo odgovornost.
Povej mu, da ne moreš živeti tako, da njegova bivša kontrolira vse. In da, če skrbništva ne uredi lahko zaključita, ker ne le, da trpi on, tudi ti, tvoja otroka ter njegov. Če misli, da rabi psihiatra, si naj poišče pomoč.
Ne vem, zakaj ljudje ne razčistijo preteklosti in se potem spuščajo v razmerja.
To je moje mišljenje.
Forum je zaprt za komentiranje.