Kako naprej?
O, hudo! Počasi, mladinka Tinka! Zagotavljam ti, da sem kul kot špricer, he he he.
Kdaj smo prešli na osebni nivo? Kaj vas na faksu ne učijo objektivnosti in osebne distanciranosti od posameznega case-a? No, saj, če še niste, pa še boste vzeli tudi izločitev iz postopka 🙂
Analizirala sem tvoj odgovor, ne tebe. Kar je velika razlika. Ti pa si sproducirala zelo zelo čustveno obarvan in užaljen sklep, da sem zafrustrirana. Na kaki osnovi? Ker se ne strinjam s tabo? Ker sem te vprašala od kje črpaš psihološko znanje? Je to kak dokaz? Ha ha ha.
Vsak ima legitimno pravico do nasprotnega mnenja. Veličina ali ozkost človeka pa se odraža iz tega, kako si to različnost sposoben sprejeti brez osebnostnih sodb. Jaz bi si lahko tudi marsikaj mislila ali predstavljala o tebi na podlagi tega kar si do zdaj napisala, pa si ne. Ker se zavedam, da en post še ne more okarakterizirati človeka. Na forumu si pa itak lahko vse kar si še za maškare ne upaš biti. Zato sem jaz pri takih izjavah zelo previdna.
Ne, nimam dokazov, da je njen tip psihopat. Jih imaš ti, da ni? Niti nisem izrecno trdila, da je NJEN tip psihopat. Če si opazila, sem uporabila veliko pogojnih stavkov, ki jih prepoznaš tako, da se začnejo na ČE.
Lepo je, da si samozavestna, da se imaš rada in da natanko veš kaj hočeš. To je osnovni pogoj, da se ti ne more primeriti nič takega, kot vztrajanje v odnosu z nepravo osebo. Marsikateri ženski pa manjka vsaj ena od tvojih lastnosti. In tudi ambivalenca v partnerskih odnosih ni nobena huda izjema. Kombinacija nesamozavesti, negotovosti,slabe samopodobe pa lahko pripomore k temu, da ženska v nekem odnosu ostane tudi ko je zelo zelo hudo. To ni taka redkost v Sloveniji.
Res je,da marsikomu primanjkuje samozavesti.Jaz načeloma dosežem vse kar si začrtam,da se razumemo 🙂 nisem pa praktikant slavne Machiavelove strategije,da cilj opravičuje sredstva.Moja formula je,ko slišiš v sebi naval moči,hitro naproti k cilju.Sem le praktikant svojega zdravega razuma.Imam pa seveda tudi jaz ranljivo srce.A se ne pustim izkoriščati.
Gospodični,ki je v dilemi voščim najboljšo presojo.
Ter vsem,ki to v tem trenutku potrebujejo..Vsi smo only human.Latinski pregovor pravi Errare humanum est,ali motiti se je človeško.Na podlagi napak potegnimo največ naukov kar se da.
Forum je zaprt za komentiranje.