Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako “narediti” blowjob?

kako “narediti” blowjob?

Kako se to “naredi”? Vem, zakaj se gre, ne vem pa kako bi… Okej, imaš ga v ustih in kaj potem? Kaj moškemu sploh paše?

PS: Ni provokacija. Stara sem pa 20 let…

[img]http://shrani.si/f/3w/cv/Uj4M6XR/neimenovana.png[/img]

Poglej si nasvete na youtubu…drgač pa go with the flow, boš že vidla kaj mu paše;)

ŠOLA ZA BLOWJOB

[youtube]3Zv_lBEcaqA[/youtube]

motena si, nimaš kaj za delat , šola ?

Raje razmisli o tem: http://www.cosmopolitan.com/sex-love/advice/no-blowjob-for-him

Seveda, če lahko pri teh letih.

hej jaz sem fant podobnih let (21let), lahk privat se zmeniva 😉

Moraš s sabo pripeljat še kakšnega fanta – prjatla, da boš na njegovem penisu lahko demonstriral blowjob :))))

ne to ni zame, lahko pa ti komot narediš pa ji pošleš video :))))))))) dajmo, dajmo…

Ja najboljš, da ga mal žvečiš …:-))))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ti ga samo vleci pa boš videla kako bo začel vriskat 🙂

Kot prvo potrebuješ rekvizit, banana bo čisto v redu za začetek in potem nekajkrat glasno počasi ponavljaš BAA NAA NAAA OOO. Z banano moraš vzpostaviti pristen kontakt, ljubečo vez bi se lahko reklo in jo poželjivo gledati. Zelo dober rekvizit je tudi kornet sladoled, ker lizanje je ena od tehnik za izvajanje tega kar bi ti rada počela na moškem penisu. Ti kar pridno vadi izmenično tehniko z banano in sladoledom in boš videla vaje bodo obrodile bogate sadove. Samo, da ne boš potem razočarana, ker tista zdeva nima tako dobrega okusa kot banana in sladoled.

Pazi na stranske učinke- kalorije so hudič:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

jebeš teoretike, mene kontaktiri če rabiš prakso 😉

Kaj pa, če bi ti to vprašala tistega na katerem boš izvajala in te bo vodil kot njemu najbolj paše.

Ja bo treba kalorije nabit s sladoledom in bananami kot pravijo poznavalci zgoraj.Pa kaj te briga,če si boš smešna.Pol pa veselo kalorije dol,ko boš briljirala 🙂

Je tole kakšen francoski film, ker bi ga rada pogledala? Sem se samo temu odlomku nasmejala, pa sploh ne razumem francosko.

Ne mu ga podrgnit z zobmi, pa bo…

Odgovor na objavo uporabnika
PIKULET VELIKOMODNI, 02.11.2024 ob 12:17

Ne mu ga podrgnit z zobmi, pa bo…

Tema je izpred desetih let. Po moje je že zdavnaj postala mojstrica pušenja…..

Dihaj dihaj, 02.11.2024 ob 12:31

Tema je izpred desetih let. Po moje je že zdavnaj postala mojstrica pušenja…..

Niti ni nujno, glede na to, da je na tem forumu večkrat zaslediti s strani moške populacije, da večina žensk ne zna fafat. Ravno zadnjič je bila tema o tem. Evo, zdaj imajo ti moški idealno priložnost, da podajo natančna navodila, kako se to dobro izvede. Samo se bojim, da bomo ostale brez napotkov.

To je UKZ pisala preden je začela z diplomskimi izpiti, danes pa vidite kaj imamo, sodnico katera ne pozna osnov prava !

Anonimno400, 02.11.2024 ob 13:24

Niti ni nujno, glede na to, da je na tem forumu večkrat zaslediti s strani moške populacije, da večina žensk ne zna fafat. Ravno zadnjič je bila tema o tem. Evo, zdaj imajo ti moški idealno priložnost, da podajo natančna navodila, kako se to dobro izvede. Samo se bojim, da bomo ostale brez napotkov.

Ja bog se usmili no, zakaj pa rabiš za to navodila ne vem kolikih moških? A misliš celi sloveniji fafat? Jaz rabim navodila tistega, ki mu to počnem. Kaj njemu paše. Za vse ostale mi je gladko vseeno. Torej usedi se z možem dol in se zmenita.

Ni univerzalnega napotka, le vaja dela mojstrico. 😀

wd40, 05.05.2014 ob 14:31

Pazi na stranske učinke- kalorije so hudič:-)))

😂😂😂

wd40, 05.05.2014 ob 13:16

Ja najboljš, da ga mal žvečiš …:-))))

😂😂😂

New Report

Close