kako “narediti” blowjob?
Raje razmisli o tem: http://www.cosmopolitan.com/sex-love/advice/no-blowjob-for-him
Seveda, če lahko pri teh letih.
Kot prvo potrebuješ rekvizit, banana bo čisto v redu za začetek in potem nekajkrat glasno počasi ponavljaš BAA NAA NAAA OOO. Z banano moraš vzpostaviti pristen kontakt, ljubečo vez bi se lahko reklo in jo poželjivo gledati. Zelo dober rekvizit je tudi kornet sladoled, ker lizanje je ena od tehnik za izvajanje tega kar bi ti rada počela na moškem penisu. Ti kar pridno vadi izmenično tehniko z banano in sladoledom in boš videla vaje bodo obrodile bogate sadove. Samo, da ne boš potem razočarana, ker tista zdeva nima tako dobrega okusa kot banana in sladoled.
Dihaj dihaj, 02.11.2024 ob 12:31
Tema je izpred desetih let. Po moje je že zdavnaj postala mojstrica pušenja…..
Niti ni nujno, glede na to, da je na tem forumu večkrat zaslediti s strani moške populacije, da večina žensk ne zna fafat. Ravno zadnjič je bila tema o tem. Evo, zdaj imajo ti moški idealno priložnost, da podajo natančna navodila, kako se to dobro izvede. Samo se bojim, da bomo ostale brez napotkov.
Anonimno400, 02.11.2024 ob 13:24
Niti ni nujno, glede na to, da je na tem forumu večkrat zaslediti s strani moške populacije, da večina žensk ne zna fafat. Ravno zadnjič je bila tema o tem. Evo, zdaj imajo ti moški idealno priložnost, da podajo natančna navodila, kako se to dobro izvede. Samo se bojim, da bomo ostale brez napotkov.
Ja bog se usmili no, zakaj pa rabiš za to navodila ne vem kolikih moških? A misliš celi sloveniji fafat? Jaz rabim navodila tistega, ki mu to počnem. Kaj njemu paše. Za vse ostale mi je gladko vseeno. Torej usedi se z možem dol in se zmenita.