Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako narediti tak cv

kako narediti tak cv

A mi lahko morda kdo svetuje, kako naj se lotim cv-ja, da bi prišel približno tak, kot na spodnjem linku? S katerim programom? Kako vstaviti fotografijo?
Zanimata me primer 1 in 2, pod Europassom, rdeče obarvana http://www.fsd.uni-lj.si/karierni_center/2012052309030156/

https://europass.cedefop.europa.eu/editors/sl/cv/compose

Jaz naredim kar v Wordu. Za oblikovanje si pomagam tako, da naredim tabelo z dvema stolpcoma in potem vnesem levo in desno besedilo in narišem črto vmes.

Ne deluje profi. V Europassu je veliko bolj enostavneje in resno. Probaj

Odvisno. Jaz raje vidim, da mi pošljejo “ročno” izdelan CV. na ta način pokažejo znanje Worda, smisel za oblikovanje itd. Obrazec na spletu zna izpolniti vsak, ki ima ene 6 razredov OŠ. Da je na psodnji strani še povezava do strani, kjer je bil CV narejen, mi je pa sploh slabo.

Z wordom. Vstaviš si stolpce, čtre skriješ oz. narediš samo tiste vidne, ki jih hočeš.
Sliko tudi: vstavljane – slika. samo prej si naredi tabelo, da imaš sliko na tistem mestu, kjer jo hočeš.

Vsak po svoje. Je pa res, da smo se CV učili delati na FAXU in ne v 6.razredu OŠ…Je pa tudi odvisno kdo ga pošilja in za kakšno delovno mesto gre ter s koliko izkušnjami oz. kompetencami….

V lastnostih dokumenta sicer piše, da je oblikovan z MS Word 2007, toda z vektorskim programom bi šlo precej lažje in hitreje (Illustrator, Inkscape).

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Je skoraj ni stvari, ki se jih ne upam lotiti v Wordu 😀

Je skoraj ni stvari, ki se jih ne upam lotiti v Wordu :D[/quote]

Poskusi s kakšnim zelo dolgim znanstvenim dokumentom in poročaj! 🙂
Word je v osnovi namenjen za krajša besedila.

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Je skoraj ni stvari, ki se jih ne upam lotiti v Wordu :D[/quote]

Word je v osnovi namenjen za krajša besedila.[/quote]

A bejž no, od kdaj pa to? Adobe ilustrator je pa v osnovi namenjen grafičnemu oblikovanju.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Word je v osnovi namenjen za krajša besedila.[/quote]

A bejž no, od kdaj pa to? Adobe ilustrator je pa v osnovi namenjen grafičnemu oblikovanju.[/quote]

Illustrator je za grafično oblikovanje. Word je za krajša besedila. Za daljša Latex ali kakšno drugo založniško orodje. Če koga zanima, je tu demonstracija….študentje in docenti tehničnih ved ga uporabljajo rutinsko. Word je za pussije! FDV in MON 🙂

A bejž no, od kdaj pa to? Adobe ilustrator je pa v osnovi namenjen grafičnemu oblikovanju.[/quote]

Illustrator je za grafično oblikovanje. Word je za krajša besedila. Za daljša Latex ali kakšno drugo založniško orodje. Če koga zanima, je tu demonstracija….študentje in docenti tehničnih ved ga uporabljajo rutinsko. Word je za pussije! FDV in MON :)[/quote]

tebe sem pa prov pogrešala!
maš dober besednjak, pa še veš kej.

New Report

Close