kako narediti tak cv
A mi lahko morda kdo svetuje, kako naj se lotim cv-ja, da bi prišel približno tak, kot na spodnjem linku? S katerim programom? Kako vstaviti fotografijo?
Zanimata me primer 1 in 2, pod Europassom, rdeče obarvana http://www.fsd.uni-lj.si/karierni_center/2012052309030156/
Je skoraj ni stvari, ki se jih ne upam lotiti v Wordu :D[/quote]
Poskusi s kakšnim zelo dolgim znanstvenim dokumentom in poročaj!
Word je v osnovi namenjen za krajša besedila.[/quote]
A bejž no, od kdaj pa to? Adobe ilustrator je pa v osnovi namenjen grafičnemu oblikovanju.
Poskusi s kakšnim zelo dolgim znanstvenim dokumentom in poročaj!
Word je v osnovi namenjen za krajša besedila.[/quote]
A bejž no, od kdaj pa to? Adobe ilustrator je pa v osnovi namenjen grafičnemu oblikovanju.[/quote]
Illustrator je za grafično oblikovanje. Word je za krajša besedila. Za daljša Latex ali kakšno drugo založniško orodje. Če koga zanima, je tu demonstracija….študentje in docenti tehničnih ved ga uporabljajo rutinsko. Word je za pussije! FDV in MON
A bejž no, od kdaj pa to? Adobe ilustrator je pa v osnovi namenjen grafičnemu oblikovanju.[/quote]
Illustrator je za grafično oblikovanje. Word je za krajša besedila. Za daljša Latex ali kakšno drugo založniško orodje. Če koga zanima, je tu demonstracija….študentje in docenti tehničnih ved ga uporabljajo rutinsko. Word je za pussije! FDV in MON :)[/quote]
tebe sem pa prov pogrešala!
maš dober besednjak, pa še veš kej.