kako nas je lepo brati, kar tko brez veze, ali ne???
Dragi, pa jaz tebe osvajam že skozi, kot it mene. Ampak takole na daljavo, saj ves tisti angel, ki bdi zgoraj, ja takole sva lahko prijatelja.
Moja roka, no žarek pa je pri tebi, kaj ne čutiš?
Pa še tole povej, kaksno razočaranje bo?
Pa saj je samo ljubica, uživaj, bodi sproščen in bo, pa saj te ima rada, pa saj to itak ves, samo mene sedajle malo izzivaš, da bi bila ljubosumna kaj?
A veš, da sva imela Miška tule, pa je zopet ušel, pravi da je preveč hot in da je šel tipkat ven pod jablano.
Evo kako si me zopet nasmejal, jaz grem lahko takoj v avto, kako izgleda muca, pa počakaj še malo in boš zopet lovil xxl ali xyl ali ne vem kaj še vse in boš gledal in še kaj drugega počel, ampak ej, a nisi danes že po mejlu nekaj svinjskega dobil, kot si napisal?
Ja aria se bo kar prevec namilila ali pa že pančka, saj nočko bi nama lahko napisala.
Kar pa se v troje tiče ali v dvoje… Ne sem prevec posesivna, želim biti samo jaz, želim imeti samo njega in pika
Ali ni tudi to lepo, da sam poskrbiš za vse in ste na kocu vsi zadovoljni, žena spi, sin tudi, ti pa pospravis robo v novo skladisce in gres z nasmehom v posteljo, pa še žena ima mir pred teboj.