Kako naštelat ženo
Žena in moja mame se kregata, kar naprej je kak špetir. Učeraj smo imeli zunaj delo s košnjo in so se grdo skregale. Moja mama je zdaj užaljena, moji se pa tud ne da dopovedat, da je mama že stara in da naj malo popusti. Kako naj ženo naštelam, da ne bo taka do moje mame?
Zdaj od obeh poslušam pridigo. Mama je užaljena, pri ženi pa ne pridem do besede.
Ene ženske ste res nevzgojene in ta moja je že ena taka nevzgojena. Če bi jo kak Arabec oženil bi pa vidla hudiča.
Anonimno539
kot si si sam lepo odogvoril. beta luzer si. pač si papak. da je nevzgojena so krivi njeni starši. od kar jo imaš ti preko, bi moral to v kali zatret in skoz red delat. v bistvu si ti problem. doma imaš dve psici. ki jih ne znaš rihtat. pa bi nekako moral znat. delo na vrtu. mama je stara . ja mamo v stanovanje, vidva pa za vrt kosit in take jajce najet človeka. zelo enostavno. in ženo pač redno pofukat. če imaš mali tanki lulek, kar verjetno imaš, pač kupi njej magic vand, in pač ji zrihtaj še enga tiča. nimam ti kaj druzga povedat. tko bi jaz naredil na tvojem mestu. kupi mami stanovanje, majhno v mestu, pritljičje, da je ok. vidva pa to bajto rihtajta. zelo zelo enostavno. nem oreta biti dva petilna. ne moreta biti dva alfa samca. ne gre to. ne moreš dat skupi dveh samic pa še to obe problematični. me razumeš? popiskušam ti na 10 načinov razložit. da si ti kriv. ker je tvoja odgovornost. tvoja žena rabi, prostor in oder, kjer bo lahk ov tangah skakala okoli zate. ne moreč je tvoja mamica zraven. ti si kriv, a me razumeš. onidve ne zmoreta, ne znata rešit problema. ker nista sposobni rešit ta problem. ker to zanju ni rešljivo. ker bi ena morala popustit. zdaj pa ker je tvoja mamica glavna v bajti, morala pa bi predati svojo krono tvoji ženi, pa je pač tvoja žena užaljena. kar ima fso pravico. če ji nič zaupano, nič ne sme po sovje, pol se jebaj ti pa tvoja mamica. ti bi moral tvojo mamico poslatv toplice in naredit kaj si mislil. al pa ženo psolat v toplice na masažo in sex z mladim trenerjem. zdaj če ti je to problem, pol ne vem. pol pač si kaj sma ugotovila že v štartu. beta mamin sinek luzer, ki ne zna vodit žensk. in če tega ne znaš, iskreno povedano?? naj se loči od tebe. ker to smisla nima. če ne znaš. pa veš da sem proti ločitvam, pa temu. full proti. fsaj če me čitaš to veš. ampak za tako sranje. pa ni opravičila. moral jih boš dat narazen. sem ti povedal kako. ker prej al islej se bo to zgodilo. če bo sreča. mama ne bo zmogla več, in bo samo še noter. in bo samo huje in huje. če pa ji ti nekako normalno dopoveš, da ji kupiš drugo stanovanje , majnše kjer bo fse blizu, v mestu, pritličje. kosilo dobi domov iz vrtca recimo. da bo lahko normalno naprej živela, pa da vi rabite plac, pa neki napalamudiš. magar ise kaj zlažeš, sam da se tko reši. ker se lahko zgodi, kar se verjetno bo ,da ne bo želela it ven. in nekdo bo moral njo rihtat. in to bo pol lih tvoja žena. al boš ti mami brisal rit in pizdo in previjal?? al maš kako sestro? žal, čas gre hitro. raje sedaj naredi red. ker zelo pomajnšuješ, minimiziraš ta problem. ki je veliko večji kto si ti to v hecu predstavil.
Anonimno539, 11.05.2025 ob 13:34
Žena in moja mame se kregata, kar naprej je kak špetir. Učeraj smo imeli zunaj delo s košnjo in so se grdo skregale. Moja mama je zdaj užaljena, moji se pa tud ne da dopovedat, da je mama že stara in da naj malo popusti. Kako naj ženo naštelam, da ne bo taka do moje mame?
Zdaj od obeh poslušam pridigo. Mama je užaljena, pri ženi pa ne pridem do besede.
Ene ženske ste res nevzgojene in ta moja je že ena taka nevzgojena. Če bi jo kak Arabec oženil bi pa vidla hudiča.
Pokosil bi in bil tiho, da si ne delaš sramote, tele mamino.
Žena se bo itak ločila od tebe, kaj bo s tako čmigo. Mati pa te bo razdedinila.
Ti si pa idi k mesarju kupit pol kile možgan in bikova jajca. Pizdek.
Naštelat ženo? Žena je nevzgojena? Ko si star mora bit vse po tvoje, vsakemu lahko rečeš kar se ti zapade in drugi morajo kimati?
Veš kaj, za špetir sta odgovorni obe. Zakaj ju poslušaš? Vsaki povej da se v njuno sranje ne boš mešal, da naj to razčistita med sabo. Da je čas da začneta poslušat ena drugo, da sprejmeta to da sta si različni in da se ena zaradi druge ne bosta spremenili in da je čas da se obe potrudita živet v miru, brez krega.
Druga bolj realna možnos pa je, da bo tvoja žena slej kot prej poslala v kurac tebe in tvojo mamo. In potem bosta lahko živela v miru, do konca svojih dni. In potem boš lahko do konca življenja krivil ženske za svoje neuspehe. Večna žrtev