Kako ne čutite želje po intimi s partnerjem
Veliko vas piše, da ste odtujeni, da nič ne čutite do partnerja. Kako je do tega prišlo? Saj to ne pride kar čez noč. Si nista vzela nikoli čas zase, prosti vikend, da bi obudila strast med vama? Sta bila le starša, ne pa partnerja ? Če sta skupaj le zaradi otrok, je pa že v osnovi zavoženo. Midva sva skupaj že četrt stoletja, ampak moj se obnaša kot zaljubljenec, kadar imava čas zase, da ni stalno hitenje, si me intimno močno želi, res pa se dobro ujemava, nimava medsebojnih trenj.
Anonimnost, 21.04.2025 ob 10:38
Veliko vas piše, da ste odtujeni, da nič ne čutite do partnerja. Kako je do tega prišlo? Saj to ne pride kar čez noč. Si nista vzela nikoli čas zase, prosti vikend, da bi obudila strast med vama? Sta bila le starša, ne pa partnerja ? Če sta skupaj le zaradi otrok, je pa že v osnovi zavoženo. Midva sva skupaj že četrt stoletja, ampak moj se obnaša kot zaljubljenec, kadar imava čas zase, da ni stalno hitenje, si me intimno močno želi, res pa se dobro ujemava, nimava medsebojnih trenj.
KO vse postane rutina tudi zanemarjanje se ohladi odnos
Sploh če ni bilo prave iskrenosti in je bila kao neka vsiljena ljubezen oz ljubezen zaradi premoženja
Žalostno ko si moski zelijo intime zenska pa 1001 izgovor, ko gre drugam pa je preklet kurbir!!!!!
Islam ima to porihtano
Baba dobi batine če ne uboga ali pa glavo stran
Marinko21, 21.04.2025 ob 10:44
KO vse postane rutina tudi zanemarjanje se ohladi odnos
Sploh če ni bilo prave iskrenosti in je bila kao neka vsiljena ljubezen oz ljubezen zaradi premoženja
Žalostno ko si moski zelijo intime zenska pa 1001 izgovor, ko gre drugam pa je preklet kurbir!!!!!
Islam ima to porihtano
Baba dobi batine če ne uboga ali pa glavo stran
Si kdaj pomislil, da je razlog zakaj se te noče dotikat ženska, ker se navdušuješ nad posilstvi in nasiljem nad ženskami?
jaz po 17 letih še vedno mora nanj, on name že dolgo ne. že pred 10 leti mi je rekel, da ga pač jaz kot ženska sexualno ne vzburjam več. me ima pa sicer drugače zelo rad in je navezan name. mimogrede, v vseh 17 letih sem ostala vizualno enaka, torej ni bil razlog njegove ohladitve moja telesna sprememba. tudi čustveno in sexualno sem ostala enako željna njegove bližine.
v teh 10 letih je najbrž sexal s kakimi 50 različnimi, vedno iskal nove in nove spolne dogodivščine, mi lagal, se streaal name češ da si domišljam da me vara, pa me ne. na koncu mi je vse priznal. ampak jaz sem ves čas čutila čustveno odtujenost, sex z mano zaradi obveze, občasno sicer kako iskro želje, ki pa je bila samo iskra. jaz ostajala čustveno nepotešena, polna strasti do nekoga, ki je ni hotel . mah, kaj naj ti rečem. dolgo se bom pobirala po tej vezi
mnja, 21.04.2025 ob 11:03
jaz po 17 letih še vedno mora nanj, on name že dolgo ne. že pred 10 leti mi je rekel, da ga pač jaz kot ženska sexualno ne vzburjam več. me ima pa sicer drugače zelo rad in je navezan name. mimogrede, v vseh 17 letih sem ostala vizualno enaka, torej ni bil razlog njegove ohladitve moja telesna sprememba. tudi čustveno in sexualno sem ostala enako željna njegove bližine.
v teh 10 letih je najbrž sexal s kakimi 50 različnimi, vedno iskal nove in nove spolne dogodivščine, mi lagal, se streaal name češ da si domišljam da me vara, pa me ne. na koncu mi je vse priznal. ampak jaz sem ves čas čutila čustveno odtujenost, sex z mano zaradi obveze, občasno sicer kako iskro želje, ki pa je bila samo iskra. jaz ostajala čustveno nepotešena, polna strasti do nekoga, ki je ni hotel . mah, kaj naj ti rečem. dolgo se bom pobirala po tej vezi
Si stara?
Se boš pobrala, verjetno bo trajalo, a bolje tako, kot naprej z nekom, ki te ne ceni. Srečno!
okoli 50.
dvomim. če pa že, bi pa trajalo dolgo dolgo časa. imam občutek, kot bi se nekaj strgalo v meni. tudi jokat ne morem, me pa v prsih neznosno boli.
do zadnjega dneva sem si ga želela, ga ljubila, mu stala ob strani. zjutraj me je poklical in mi rekel, da je najbolje da greva narazen. ne zakaj, ne kako to da kar naenkrat … to je to. delam se kot da bi umrl.
Za upad intime v zakonu so v veliki večini krive ženske, z redkimi izjemami. Če se nekdo pogosto izmika intimi .in ima druga stran pogosto občutek, da jo silo v nekaj. Te mine in ne poskušaš več. In to ti pride čez čas v navado.
Tukaj pa nastopi druga zgodba, ko se zaljubiš v drugega, ki ti to vse da, kar v zakonu ni.
Se zgodi ….Tudi meni se je ,pa ne zato,ker bi bila neprivlačna očitno pač več ne sodiva skupaj . Varala ga ne bom ,ker to ni rešitev je le beg in slaba tolažba,ki se skoraj nikoli ne izide dobro. Oba sicer greva proti 50im kar se mi ne zdi tako grozno ali,da sem prestara za spolnost.Ne mislim pa se mu ponujat ali ga prosit .To sem mu dala vedet .Bova šla pač vsak svojo pot ,jaz ne mislim tako z nekom živet kot,da mi je brat.
Oba otroka sem v 95% prevozila na dejavnosti, prilagajala službo. Vse skrbi v zvezi z njima so bile na meni. Gospodinjstvo večina na meni. Saj tudi on, a ga veliko ni doma. Imam željo, da kaj po hiši uredimo, osvežimo, njemu se zdi to brez veze. Služi dobro, plača marsikaj, ampak meni to ni dovolj, da doma samo je in spi. Hiša je skupna last in ni fora, da jaz sama nekaj prčkam. Ene stvari so pač skupne. In se mi je kar dosti zameril okrog tega.
itpp, 21.04.2025 ob 16:53
Spolna želja se ubija pri ženski zaradi odnosa moškega do nje. Na splošno kritiziranja in pritoževanja, predvsem pa neangažiranosti v družinskem življenju. Seveda pa ne gre pozabiti na osebno higieno. Vprašanje je le, kako močno kaj na kako vpliva, da se mu človek upre.
Res je se strinjam z napisanim.
Dolga zveza, 21.04.2025 ob 10:52
Sem ženska. Druga polovica 40-ih. Monogamija se mi ne zdi naravna, evo. To je vsiljena družbeno-kulturno-verska norma. Da se po 25 letih ne naveličaš, je prej izjema kot pravilo…
Ljubezen je še, spoštovanje, pomoč, pač nadgradnja vsega. Ni pa več strasti, želje po sexu. Kaj naj…
Podpišem.
Sem v +30 let trajajoči zvezi in zadnjih nekaj let me ima, da bi raziskala svet:-) a glede na to, kaj berem na monu in na moj življenjski slog (cele dni služba, potem pa domov, ne hodim ravno ven), bo verjetno bolje, da se držim pregovora: bolje vrabec v roki kot golob na strehi…