Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako normalno izseliti ženo?

Kako normalno izseliti ženo?

Sem sveže ločen, bivša je spokala nazaj v svojo graščino k bogatemu očkotu, pri meni pa ima še kup stvari. Naslednji teden pridejo njeni po robo. Nočem biti prisoten, a obenem ne želim, da mi kaj dodatnega poberejo – hitro se lahko zgodi, da kakšen hladilnik izgine…ali naj najamem varnostnike za čas selitve?

Jaz sem to rešil takole…tudi nisem hotel biti prisoten, ker so njeni vsi po vrsti leni, sem jim prodal idejo, da jim bodo pomagali moji prijatelji. Na ta način sem se jaz zasigural, da ne bodo nič dodatnega odnesli, oni pa so bili srečni, ker jim ni bilo treba preveč migati. Volk sit in koza cela.

Kako izseliti bivšo(nisva bila poročena)za katero nisem odgovoren.V stanovanju mojih staršev živi 20 let,tu je tudi najina,hči,ki ima 20let, je pod njenim vplivom,stanovanje je pisano se na moje starse.Ponudil sem ji že vec možnosti(npr.plačuje najemnino)a hoče samo,da jo izplacamo in ves čas provocira.

Njene stvari sam spakiraj v skatle. Pred njihovim prihodom daj skatle ven iz stanovanja da ti ne bodo hodili v stanovanje. Upam da si kljucavnice ze zamenjal.

Uni drugi ki ima bivso ze 20let v stanovanju. Ima bivsa pogodbo o najemu oz s kakim razlogom je v tujem stanovanju?
Ce ni pogodbe in nicesar ji preko odvetnika posljes posto da ima 3 mesece casa za izselitev in navedes koncni datum. Po tem datumu menjas kljucavnico in njene stvari fuknes v smeti.

Moji starši se nočejo vtikati v to,to hočem in bom uredil sam.

A izselitev nočejo zaradi njune vnukinje,najine hči,ki predvidevajo bi sla z njo,a mislim,da je to njena odločitev in ima 20let.

kakšen dec si to, da se jočeš za en star hladilnik. Meni je odnesla nov avto pa se nisem jokal. Naj nosi kar ji srce poželi.

Avtor, ti pojma nimas kako funkcionira bogat človek.

Zero pojma imaš…

Odgovor na objavo uporabnika
Spakiraj sam, 30.10.2024 ob 23:16

Njene stvari sam spakiraj v skatle. Pred njihovim prihodom daj skatle ven iz stanovanja da ti ne bodo hodili v stanovanje. Upam da si kljucavnice ze zamenjal.

Uni drugi ki ima bivso ze 20let v stanovanju. Ima bivsa pogodbo o najemu oz s kakim razlogom je v tujem stanovanju?
Ce ni pogodbe in nicesar ji preko odvetnika posljes posto da ima 3 mesece casa za izselitev in navedes koncni datum. Po tem datumu menjas kljucavnico in njene stvari fuknes v smeti.

On ji bo govoril kako naj se izseli iz stanovanja ki ni njegovo? Dajte se smešit no 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
hecno, 31.10.2024 ob 06:53

On ji bo govoril kako naj se izseli iz stanovanja ki ni njegovo? Dajte se smešit no 🙂

Lastniki so njegovi starši. Seveda ji bo on rekel naj spoka, kdo pa? On jo je vselil on jo izseli.
Hčerka lahko ostane v stanovanju, njena mati, njegova bivša pač ne. Če jima ne paše, se izselita obe.

New Report

Close