kako obdržati žensko
pozdravljeni,
zanima me kako obdržati Žensko? star sem 38l, ona 43l. iz prejšnje zveze imam 6l sina in onadva sta se res poklapala – raje je z njo, kot s svojo mamo. Recimo, da moja bivša ni glih o.k. Ona ima 2 otroka. mali je 19, večji 21. spoznal sem jo ko je bila stara 37l. njen večji sin je pri meni opravljal šolsko prakso. takrat je bila še poročena. sedaj je vdova, mož ji je umrl, ker je imel raka. leto po njegovi smrti sva začela klepetati in eno je naneslo na drugo…. in WAW. Mislim, da sem prvič v življenju zaljubljen in to toliko, da sem kr mal obseden. kuha, pospravlja, skrbi za svoja otroka, moj otrok je v prvem razredu – ona ga je naučila brati in še mnogo več, ima službo, dnevno hodi na sprehode – skrbi zase, sex z njo je…noro. ni popolna – ima nekaj napak – ampak meni se zdi da je popolna.
In sedaj moj strah, kako obdržati takšno žensko. Strah me je, da bo pobegnila – kako ji zmešat glavo, tako kot jo je ona meni? Ni materialistka, čeprav vem, da ima rada lepe stvari – veliko več ji pomeni, da grem z njo na sprehod, kot da ji ne vem kupim rožo. Mislim, da ji ne morem nuditi toliko kot ona nudi meni – pa ne mislim finančno, če bi bilo to ne bi spraševal.
Vem tudi, da sta se z možem res ok razumela.
Kaj ženske pri teh letih pričakujete od moških? Nikoli nisem imel punce, ki bi jo bilo vredno obdržati. ona pa to je , imate kakšen nasvet zame???
Bodi ji zvest in govori resnico. Sčasoma bo prišlo do prepirov, kot v vsaki zvezi. To se zgodi, ko nehaš gledati skozi rožnata očala.
Reševati bosta morala prepire, seveda, ko se oba”ohladita”. Večina ljudi ali pomete stvari pod preprogo, pase mulo, ponori ali pa se stepe. Zelo verjetno sta delala nekaj podobnega z bivšo. Zato se tudi toliko ljudi razide, otroci pa nemalokrat nasrkajo.
Življenje zahteva samodisciplino in veliko dela. Bližnjic ni.
Prav zamikalo me je, da ti kaj napišem.
Spoštuj jo. Poleg sexa, ne pozabi, da se ženske hočemo tudi ljubiti.( definicija: Ljubiti se” pomeni ustvarjati možnosti za izročitev in intimnost na vseh ravneh komunikacije in sobivanja v dvoje, ne le v spolnosti.)
Druži se in namenjaj pozornost tudi njenim otrokom.
Nekako se vidim v zgodbi tvoje ženske.
Vsekakor bi bilo to zame dovolj.
L.p.
Pozdravljen. Vidim sicer, da je že dva meseca, odkar si pisal, pa vendar…
Kako jo obdržati? Bodi ti, iskren, ljubeč, zvest in pošten. Verjemi, da si jo že moral prepričat, da si je vreden. Vdove vseeno malo drugače gledamo na nove odnose, sploh, če je bil odnos s pokojnim možem dober. Ne iščemo nadomestka za moža, očeta otrokom, nekoga, ki nas bo preživljal (pa kaj jaz vem, kaj vse še “podtikajo” samskim ženskam) ali pa “sral po glavi”… Ne, želimo si nekoga, s komer nam bo lepo, ki bo sprejel otroke, s komer bi delile tisto lepo, pa občasno slabo v življenju, ker je neprecenljiv občutek ljubiti in biti ljubljen, vendar ne za vsako ceno. Prekleto dobro se zavedamo minljivosti in tega, da je življenja enostavno škoda za laži, prevare in podobne moderne neumnosti. Ker, če smo preživele bolezen in smrt ljubljenega, bomo tudi vse ostalo. Ker si rožo lahko kupimo same, sprehod in čas z ljubljeno osebo pa je neprecenljiv.
Vse dobro vama/vam želim.
Se strinjam z zapisom gospe zgoraj. Če smo preživele smrt svojega človeka, bomo tudi vse ostalo in ne iščemo nadomestka.
Vse kar potrebujemo je, pošten in iskren moški, ki bo znal narisati nasmeh in predano ljubiti.
Avtor članka, berem, da ti vse to gre. Napisala bom le to, da ostani takšen, kot si. Ljubi svojo žensko in ne boj se ji tega pokazati. Do njenih otrok bodi takšen, kot je ona do tvojega. In zagotovo je ne boš izgubil. Predvsem pa vam želim, da ostanete srečni in povezani.
Poslušati druge, je recept za nesrečo.
To je stvar pogovora vaju dveh.. in ne stvar “nasvetov” anonimnežev s spleta.
Kako je pa tak zapis lepo prebrati! Mi je kar toplo pri srcu:) Bravo!
Karkoli delaš zdaj, delaš prav, saj si njen partner. Čutiš njeno ljubezen in ona čuti tvojo. Ne kompliciraj, ne delaj drame, vprašaj če ne veš, reci au, ko te zaboli, pogovarjajta se in ljubita se:)
Make her happy;) čisto preprosto:)
Tak lep spis, potem pa klofuta. Imaš otroka, ampak nikoli pa nisi imel punce, ki bi jo bilo vredno obdržati?
Forum je zaprt za komentiranje.