Kako odstraniti…
madeže od teh blesavih barv za okna? Mal smo ustvarjali in ker sem sama mela polne roke dela z 8-mesečnico, je ta velika naredila par “nalepk za okna” še na svojih hlačah in majici. Potem se mi je pa še zelena razpočila, ko sem jo hotela na silo stisniti ven in je šlo vse po mojih kavbojkah in pajacku od tamale. Še po laseh je bebica zelena. Zgledamo kot marsovci;-))) Sej iz kože najbrž ni krize, tamali sem umila rokico in je šlo zlahka dol, oblek si pa ne upam namočit da ne bom kej zasrala zadeve. A katera ve, kaj lahko naredim? Punca je čist nesrečna, ker ima na sebi roza hlačke z račko, njene ta najljuuuuubše!!!! Pomoč prosim.
Lp Zeleni
Če gre za tiste barve za steklo, s katerimi narediš lepljive sličice, imam eno slabo novico. Ne grejo dol. Ni sredstva, ki bi pomagalo. Razen škarij 😉
Sama sem takšno barvo kasirala na pižamo (počila tuba), ki sem jo potem krepko zdrgnila z skoraj vsemi zadevščinami, ki obstajajo na našem tržišču, vključno z varikino, jo tudi ene 10x “prekuhala” (na 95 stopinj C), vendar madež ni niti malce zbledel :(((
No, pižama je še vedno v uporabi, samo malce hecno izgleda – kot bi se modro polulala…
Če najdeš način, ga objavi na forumu pod posebno temo z velikimi tiskanimi črkami.
Upam, da so sličice kljub vsemu uspele ;)))
Hvala za nasvete in slabe novice;-)) Ja, Špelina, kaže da bo tud kompletek od moje punce bolj čudno zgledal, Pa kavč tudi, kot sem pred kratkim ugotovila. Ima tako moderno črno rdečo piko na modri podlagi. Kot kakšna kubistična slika zgleda…. Kaj čem, tko je to. Slikce so pa ful uspele. Je umetnica tale moja miška.
Lp Andreja