Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako odzipati

kako odzipati

Kako odzipati eno datoteko? Včasih si kliknil pri miški na desni gumb, pritisnil razbi in je razbilo? A pri windows 7 se to še da?

Če je zip, normalno dvoklikneš, kot vsako mapo.
Če je pa rar, pa ne.

Kako pa rar?

zgleda, da nimaš naloženega programa za odpiranje lahko si snameš tega

naložiš si winrar program in gre isto z desnim klikom

winrar je univerzalen, odpira tudi zip datoteke.. pa še bolj uporaben, ker je večina arhivov zdaj .rar

V prenosih imam winrar-64-50b8, sem snela dol. Problem je v tem, da sem po mailu dobila to datoteko, ki je ne morem odpreti. Kako naj jo odprem v mailu?

V prenosih imam winrar-64-50b8, sem snela dol. Problem je v tem, da sem po mailu dobila to datoteko, ki je ne morem odpreti. Kako naj jo odprem v mailu?[/quote]

Datoteko iz mejla moraš najprej shraniti na računalnik, npr. na Namizje ali kam drugam. Tisti winrar-64-50b8, ki ga imaš v Prenosih, pa moraš dvoklikniti in inštalirati, da bo zadeva delovala, zaenkrat si ga samo downloadala.

V prenosih imam winrar-64-50b8, sem snela dol. Problem je v tem, da sem po mailu dobila to datoteko, ki je ne morem odpreti. Kako naj jo odprem v mailu?[/quote]

Datoteko iz mejla moraš najprej shraniti na računalnik, npr. na Namizje ali kam drugam. Tisti winrar-64-50b8, ki ga imaš v Prenosih, pa moraš dvoklikniti in inštalirati, da bo zadeva delovala, zaenkrat si ga samo downloadala.[/quote]

Sem shranila na namizje. Ko kliknem se mi pokaže getting started with adobe acrobat 8 professional in polno možnosti, da ne vem kaj kliknit? npr. create pdf, combine files, export…Kja zdej?

New Report

Close