Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako oprerete polulan jogi?

Kako oprerete polulan jogi?

Je že vse napisano v naslovu. Kakšen je najbolj učinkovit način, da res odstraniš vse z vonjem vred? Hvala, lp

Ne moreš oprat.

Tudi če boš oprala se v sredini ne bo posušil, razvila se bo plesen, ta pa kot vemo ni dobra za ljudi, kaj šele za otroka!

V smeti, naslednjič pa kupiti nepremočljivo podlogo Racman ali kakšno podobno.

Se nam je zgodilo v petek, gre pa za Hitex ležišče in je torej tanjše, kot klasičen jogi. Z vodnim sesalcem sem ga najprej dodobra namočila, posesala, namočila še enkrat s čistilom, posesala in še enkrat z vodo, posesala. Na obeh straneh in tako dolgo, da je tekla čista voda. Potem sem ležišče postavila pokonci in ko smo se vrnili iz službe, je bilo že suho. Zaenkrat nima vonja. Čistila sem z vročo vodo.

Z globinskim vodnim sesalnikom.

Ja tudi pri nas z globinski vodnim. Nobenega vonja, ne barve, ne ničesar..Sicer jih ščistim z globinsem dvakrat letno..
lp

Ja tudi pri nas z globinski vodnim. Nobenega vonja, ne barve, ne ničesar..Sicer jih ščistim z globincem dvakrat letno..
lp

ravno danes se mi je to zgodilo in sem hitro pivnala s papirnatimi brisacami in nato še tapkala in pucala z otroskimi mokrimi robcki, da se ja vonj ne bi prijel in nato sem to lepo pustila na zraku,malo sem še potapkala s cunjo namočeno v kis, da nevtralizira vonj, tako bo do vecera, okno je tudi odprto na stezaj in menim, da bo zveser vse okej. Za v bodoce pa sem sibala v sanolabor po podlogo, dokler ne bomo suhi-čisti, ziher je ziher kaj čmo.

trim za čiščenje mastnih madežev … razgradi tudi beljakovine v urinu, preverjeno najmanj 10x na istem jogiju :)))) (in brez vode, posuši se na zraku, npr. balkon)

nobenega smradu,

malo se pozna flek.

New Report

Close