Kako ostanejo azijke tako mlade še v starost?
Še lepše so
Anatomija obraza: majhen lepo oblikovan nos, m ajhna lepa ušesa, proporcionalnost, lepi zobje in potem še vedno vržen nasmešek in prijaznost na obraz.
Stroge linije obraza in nepravilnosti postarajo vizuelno vsako osebo. Ni vse v debelosti, suhosti.
Pa neizpostavljanje soncu – na neosončeni koži se ne vidi gubic in nepravilnosti, kot na osončeni koži.
Takale ženske bodo večno mlade izgledale. majhen naraven nos, perfektno proporcionalen obraz brez nepravilnosti; ob predpostavki, da se niso še šle kozmetično popravljat – te spodaj so še vse pred popravki..
majhen nos usta ušesa in svetel ten, 31.08.2022 ob 12:48
Še lepše so
Anatomija obraza: majhen lepo oblikovan nos, m ajhna lepa ušesa, proporcionalnost, lepi zobje in potem še vedno vržen nasmešek in prijaznost na obraz.
Stroge linije obraza in nepravilnosti postarajo vizuelno vsako osebo. Ni vse v debelosti, suhosti.
Pa neizpostavljanje soncu – na neosončeni koži se ne vidi gubic in nepravilnosti, kot na osončeni koži.
Takale ženske bodo večno mlade izgledale. majhen naraven nos, perfektno proporcionalen obraz brez nepravilnosti; ob predpostavki, da se niso še šle kozmetično popravljat – te spodaj so še vse pred popravki..
pa še tačokoladne:
skz, 31.08.2022 ob 12:49
ne verjemi vsemu kar vidiš na kablu :):):) filtri delajo čudeže … azija je ogromna, pojdi tja, pa preveri kako je v resnici. Ti povem da bo sledilo razočaranje ….
Pustimo revne azijske države, ampak negovane ženske iz bogatih držav, recimo Koreje zgledajo veliko mlajše kot evropske ženske. Bil sem tam in lahko to samo potrdim. Korejke so izredno lepe ženske, to se res nagledaš ko se sprehajaš po njihovih ulicah.
Predvsem pa tam skoraj ne srečaš debelih ljudi.
odvisno, 31.08.2022 ob 12:58
Pustimo revne azijske države, ampak negovane ženske iz bogatih držav, recimo Koreje zgledajo veliko mlajše kot evropske ženske. Bil sem tam in lahko to samo potrdim. Korejke so izredno lepe ženske, to se res nagledaš ko se sprehajaš po njihovih ulicah.
Predvsem pa tam skoraj ne srečaš debelih ljudi.
Taprva na taprvi sliki izgleda androgena, anoreksična, shirana, bolna.
Zadnja pa že ima našpikano gornjo ustnino – ni naravna.
ne bluzi, 31.08.2022 ob 13:04
črnke so bile vedno grde kot smrt, tiste, ki so lepe so mešane z evropejkami ali azijkami
lepe evropejke pa imajo azijske poteze
Na gornjih slikah sta Tyra Banks in Naomi Campbell. Nikoli grdi, ko sta bili še nepopravljeni in mladi – tudi danes sta še OK za pogeldat… Če si pa rasist, ti pa ne morem pomagat…
nikoli nista bili grdi, 31.08.2022 ob 13:09
Na gornjih slikah sta Tyra Banks in Naomi Campbell. Nikoli grdi, ko sta bili še nepopravljeni in mladi – tudi danes sta še OK za pogeldat… Če si pa rasist, ti pa ne morem pomagat…
Nisem noben rasist le resnico govorim. Pojdi v Afriko in boš videla, da ženske tam niso po tvojih pričakovanjih.
ne bluzi, 31.08.2022 ob 13:20
Nisem noben rasist le resnico govorim. Pojdi v Afriko in boš videla, da ženske tam niso po tvojih pričakovanjih.
ne palamudi – jaz sem komentirala izključno Tyro in Naomi – ker sta res lepotici svoje rase. Jasno, veliko ostalih je pa povprečnic in z genetiko big bum bum….
1. Vtipkaj v google “50 year old asian woman” in boš videl/a še kako drugačno fotko
2. v letu 2022 enostavno ne moreš več verjet vsaki sliki
3. predvsem kake južnokorejke se precej posložujejo raznih lepotnih operacij, tle spodaj sicer ni na temo staranja, je pa precej fascinanten prej -potem
The Crazy Transformations on South Korea’s Controversial Plastic Surgery Reality Show
4. možno pa seveda, da je vse samo stvar matere narave.
evo kaj kozmetika naredi iz aknastega obraza in enako lahko naredi iz zgubanega. Ne prepričuj me v nekaj, kar dobro poznam 🙂
-misst-, 31.08.2022 ob 13:33
1. Vtipkaj v google “50 year old asian woman” in boš videl/a še kako drugačno fotko
2. v letu 2022 enostavno ne moreš več verjet vsaki sliki
3. predvsem kake južnokorejke se precej posložujejo raznih lepotnih operacij, tle spodaj sicer ni na temo staranja, je pa precej fascinanten prej -potem
The Crazy Transformations on South Korea’s Controversial Plastic Surgery Reality Show
4. možno pa seveda, da je vse samo stvar matere narave.
seveda, najbolj zaželeno darilo za polnoletnost tam je plastična operacija 🙂
moj prejšnji odgovor je pa namenjen @Odvisno