Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako osvojiti dekle ki ti ni naklonjena?

Kako osvojiti dekle ki ti ni naklonjena?

Zivjo vsem!

V paralelki je punca,ki mi je zelo vsec,imam obcutek da jo ljubim..mislim jo..vglavnem res je lustna in zanima me kaj naj naredim..dvakrat sem jo ze vprasal ce bi hodila z mano pa je rekla ne..ni tu se postavi vprasanje ali naj tu odneham..ampak nekaj mi pravi da naj vztrajam..ponoci ne spim..ko se zgovarjam z njo se mi trese glas itd. ..in po vrhu tega je njena mami moja razrednicarka..z njo sva sicer v odlicnem odnosu ampak..moja izvoljenka me preprosto noce…jaz pa nevem ali naj odneham ali ne…srce mi pravi da ne…torej kaj storiti..prosim pomagajte..

Luka

pač ji ni do tebe . . . se boš moral sprijazniti z zavrnitvijo

z vztrajanjem se ji boš samo zameril . . .

To je tako kot vprasanje: ali kdo razume zenske. NIHCE 😉

saj je situacija popolnoma jasna . . . punca ga je že 2x zavrnila

tu ni neke filozofije . . . fant se mora sprijazniti in iti naprej

Kaj ti pravi da vztrajaj? Je to kaj v njenem vedenju ali je to bolj ego(izem) v tebi? Drugace pa tako, ce ti nekaj ne uspeva, potem vsaj razmisli, kje ga lomis in kaj lahko spremenis v svojem pristopu. Ponavljati nekaj, kar ne deluje pri eni osebi je nesmiselno, verjetno pa tudi nadlezno do te osebe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Verjetno je ne moreš z ničemur očarati, če ti je že dvakrat rekla ne. Da pa spreminjaš samega sebe, da reče da… pa ni vredno.

vcasih je za boljsi uspeh tudi potrebno spremeniti sebe, ampak zal to ne gre cez noc. Ce pades na nekem izpitu dvakrat, se moras v tretje vec (na)uciti. S tem spremenis sebe, ker ves tokrat vec kot prej, torej pristopis drugace in verjetnost je, da ga v tretje naredis. Ni pa nujno. 🙂 vcasih se pac za kako stvar precenis, drugic podcenis. Odnosi pa stvari se dodatno zapletejo, ker nosimo za “opravljen izpit” le 50% odgovornosti, drugo polovico nosi druga oseba. Torej spreminjanje ni nujno nekaj slabega, dokler se v tem dobro pocutimo. Po drugi strani pa vcasih clovek rabi nekaj casa, da sprejme nov polozaj oz novega sebe, spet drugim to ni problem, medtem ko tretji ostajajo v coni “udobja”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še vsaka se vrne, če ne prej, pa po 33-tem.

Tako kot je navedla “žarnica”. Pri teh letih je še izbirčna. :)) Po 35. letu bo MOGOČE spustila kriterije.

ali pa dvignila. 🙂

Upal sem na kaj bolj spodbudnega..hh 🙁

Kaj si mislite o tem da je njena mami moja razrednicarka..? Je to lahko ovira?

Aha, zato si toliko vztrajen! Ti bi prijetno s koristnim. :))

Prosim lepo, pa punc se tega ne sprasuje. Hodila skupaj? 😀

Sicer pa sem tudi jaz pred mnogimi leti nekaj poskusal s hcerko ene uciteljice. Za ‘nagrado’ sem bil na naslednju uri ‘vprasan’. Po moje je uciteljico firbec matral kdo je gams, ki bi njeno hcerko, haha.

Sprašuješ žabo, če bi šla v vodo, a ti vode nimaš….. 😉

Kaj je pa narobe, če bi se samo družil z njo, če ti je ob njej lepo? Zakaj si ji moral zatežit s tem, da bi hodila? Sliši se kot past, posesivnost…. kdo hoče kaj takega kar tako “na suho”?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tole me spominja na film Vesna…..kdo je že osvajal hčerko od učitelja matematike? :)))

Lahko je ovira, lahko je pa prednost. Zavisi od tega, kako te vidi v njenih očeh in kolk je to tej punci ovira, če ji je. Zaenkrat kaže, da je bolj ovira.

To je res, ampak med mladimi je to menda kar navada. Ki pa je po moje bolj slaba in jo eni kar malo preveč izkoriščajo. Vse bi kar na pladnju. Ta pristop meni deluje nekako tako “všeč bi mi bilo, če bi bila menoj, ampak kaj preveč se pa ne mislim trudit poglabljat za tebe, v bistvu me sploh kaj preveč ne zanimaš, samo rad bi, da mi nekaj daš”. 🙂

Tisto glede let..pri 33 nwm..sploh pa mislim da je v najboljsih letih..

Kot sem ze povedal jo ljubim…hmm sva zelo dobra prijatelja..jaz hocem vec ona pa ne…ne gre se sam za seks…

Kaj pa bi rekli na to da ima verjetno enak problem vsaj se pol sole..jaz sem 9. Razred…pecajo jo pa usi od sestga gor..hah..ampak js sm bil prvi sm preprican..majkemi 😉

Pa recem vam da bi zanjo naredu use…krkol..RES USE..to ni: o zj ma pa mal josk pa neki mal riti dejmo jo pofukat pa hitr pol nasledno najdt…nism js tak…pac lustna mi je njene oci, tak lustn blond cop, pa tak zametn glas…mam resn problem…ne pa kurbe za katero mislte da moj kurac ni dost velk…ce nje nebi blo bi js hodu u solo zato k pac morm..pa sm odlicnak…ampak zarad ne rd grem u solo ker komj cakam da jo spet vidim…

Lukec, ti si en kljukec.

Rekel bi, da vas je vsaj pol šole “telebajskov”, ki se morate o odnosih še marsikaj naučiti….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nas ne rabiš prepričevat. Njo daj. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close