Kako osvojiti dekle ki ti ni naklonjena?
telebajski…nebi reku ko jo bos vidu pol pa govor..hh..ja nj ji povem da jo mam rad..zj pa kle prosm za mal nasvetov kako to povedat…ajde sj praute da ste izkuseni js mam 15let kwa pa js wem kaj je treba rect..
Mnja, jaz sem še vsakega prijatelja, ki se je zaljubil vame, skenslala.
Si predstavljaš, kakšna agonija je, če mora punca v družbi prijatelja non-stop razmišljati, kako bo postopala in reagirala, da ne bi slučajno zbujala lažnih upov, oddajala napačnih signalov?
Ne vem, no, v družbi prijateljev naj bi se počutili sproščeno, udobno, domačno, ne pa pod stalnim pritiskom tujih pričakovanj.
Razumem…ampak to ne odgovarja na moje vprasanje kako naj ji povem da jo ljubim…glede na rezultat v prvih dveh poskusih..bi rabil v tretje drugacen pristop
Si zaljubljen v njo in je ne ljubiš, to ni isto.Dvomim, da bo tudi tretjič kako drugače.Počakaj in ne rini v njo.Veš se zgodi, da se situacija obrne, ko preteče nekaj časa.
Drugačen pristop, praviš… A o tem, da bi spoštoval njeno (dvakratno) zavrnitev, pa nisi razmišljal? Največjo uslugo obema boš naredil, če boš nehal siliti vanjo (no means no, remember?) in prebolel.
Posvetuj se s stricem Cosbyjem, on natančno ve, kako se streže neuklonljivim ženskam.
Tako tako…Ampak ko jaz isto napišem, me pa kritizirate.
Nobena ženska si tipa/fanta/spolnega partnerja ne išče med materialom, ki je že v coni prijateljstva…
To, da jo ljubiš, ni pravi resničen izraz. Ti si vanjo zagledan, morda zaljubljen. Ljubiš lahko človeka šele, ko po več let skupaj z njim živiš. Torej, nikar ji ne laži, čeprav mnoge rade poslušajo laži. Ampak take so nemogoče za prenašat.
…če ti nekdo ni usojen….pravzaprav ne moreš naredit nič…
vse niti vleče ,on tam zgoraj….:))
Tako tako…Ampak ko jaz isto napišem, me pa kritizirate.
Nobena ženska si tipa/fanta/spolnega partnerja ne išče med materialom, ki je že v coni prijateljstva…[/quote]
Jasno, saj s prijatelji ne seksamo. Če so seksualni interesi v ozadju, je takšno prijateljstvo nepristno, ker pravo prijateljstvo povezuje ‘sorodnost duš’ in ne spolna privlačnost.
Ojej, kakšni nasveti osnovnošolcu. Luki, tukaj mami. Ne sicer tvoja, ampak … Svetujem ti, da kar obdrži pogum in ne izgubi vsega upanja. Ker če te je zavrnila novembra in decembra, ni nujno, da te bo tudi marca. Štekaš? To zdaj ne pomeni, da bodi vsiljiv in da tečnari, ampak da bodi potrpežljiv. Če že misliš, da jo ljubiš. Ker pri puncah (in fantih) se v teh letih te zadeve nenehno spreminjajo. Verjemi, govorim iz izkušenj. Lahko da boš v njenih očeh takrat največji car, čeprav mogoče zdaj misli, da si največji luzer. Je pa res, da ko bo ona v tebe, mogoče ti ne boš več v njo in … ejej, ni lahko, sej vem :))
Počak da bo samohranilka al pa stara, ti jo bo na pladnu nosila, babe gredo reciklirat, ko se kaj zatakne gredo pa v rikverc, zato dajejo praviloma tud vedno dvoumne odgovore/izgovore, da se lahko kadarkol nazaj vrne.
Osvajanje peecke, ki ji v štartu nisi všeč, je itak pogreb. Ti se boš trudil za neko robo, ki zate ne kaže zanimanja, to bo pogreb zveze dolgoročno, ko ona sreča tipa, ki ji bo všeč ob prvem pogledu.
+1
So true (from 2 past experiences). 😀
Fant zakompliciraj si življenje.
Več ni za dodat.
Ok je. Smešno se mi zdi, k nekateri, in to še pri 30ih, 40ih, še vedno mislijo, da se moraš okol bab ful neki trudt, ne vem kolk časa vložit v to, da si bo želela met neki resnga s tabo. Zakaj si ne priznate, da ji pač niste in ji tud nikol ne boste dovolj fukiš in pač raje sprobate srečo pri kiri drugi?
Odlicen nasvet! 😉
Dodal bi le to, da podobno velja za ljudi vseh starosti, ne le 15-letnike. S tem, da ze morajo starejsi le se bolj namazati s potrpljenjem. Ja pa to bolj za desperadote.
Je pa se ena metoda. Ampak le, ce punci/zenski nisi odbojen. Tudi, ce te je ze kdaj prej zavrnila. Malo po malo jo dlje casa prcas. Vztrajno. Ampak tako “usput”. Vmes pa zivis svoje zivljenje. S prcanjem ne mislim moledovanja, pa “a bi z mano hodila” vprasanj. Ampak razne namige v smer v katero bi rad stvar spelal. Pa lahkotno, hecno vse skupaj. To zna obrodit sadove.
Kašne sadove pa bo to obrodil? Dobil boš babo, k je rabla 3 leta, da se je končno odločla bit s tabo. Škoda truda, energije za tako, k si ji delno do pretežno jasno všeč.
To se splača, če je cilj jo podret. In pač vzameš kot izziv. Ne pa nekaj, da se boš šel resno zvezo s punco, ki je ful rabila, da se je odločila, da si ji kao všeč. In potem je folk začuden, ko jih ženska prevara ob prvi šansi, ko sreča nekoga, ki ji je všeč na prvo žogo.
Ja, desperate people do desperate things, a ne? 🙂
Drugeca pa nisem imel v mislih 3 leta. Ceprav, po potrebi. Koliko casa za kaj kdo potrebuje je od marsicesa odvisno.
Jaz sem se podobnega nacina posluzeval, ko sem jih veliko stevilo hkrati handlal, da sem jih zapalil in zvrstil. Po zacetnem kontaktu sem vecino dela opravil preko sporocilc, usput. Da je bilo v nadaljevanju lazje.
Da vidis pogled znanca, ko mu recem, da sem se v dveh mesecih dobil morda s 50 puncami, z marsikatero veckrat. Vecino popolnoma nedojemljivo. Tako izbuljenih oci se v risankah ne zanimirajo. To je ze logisticno zahtevno izpeljati. Brez dobre strategije in odlicnih organizacijskih sposobnosti ne gre.
Če se tak dolgo odloča, potem ji ena šansa ne bo dovolj. :))
Bo. Ni nujno, da ima ženska iste vatle za resno zvezo in za avanturo. ženske so vleiko bolj preračunljive, kot jim naivneži pripisujete.
Jaz nikomur ne bi svetoval, naj gre v resno zvezo z žensko, okoli katere je moral dolgo skakati, da s ega je končno usmilila.
Tako kot obstaja korelacija med lepoto psihicno okay zenske in njeno zahtevnostjo, pricakovanji, je trud, ki si ga moral vloziti pogosto obratno sorazmeren temu koliko si ji vsec. Slednje se lahko s casom seveda popravi, ampak bolj ko si ji prvisnko vsec bolj se bo potrudila, da te obdrzi. Super za resno zvezo. Malo manj, ce si tega (z njo) ne zelis. 😀
Pri razvrščanju ladijskih tovornih zabojnikov, res ne gre brez logistike. Če pa je govor o ljudeh in nekomu lažeš v obraz in ga zavajaš , pa gre za svojevrstne ‘sposobnosti’ ničkaj kvalitetnega značaja, ki išče potrditve, čeprav gre za verjetno isti tip ‘kontejnerskih zabojnikov’ (naivne, ‘lahke’, prazne…) .
Čestitke, da si sposoben gledati v oči ljudem, medtem ko jim v obraz lažeš brez najmanjšega moralnega pomisleka, ker to ni vsak sposoben. 😉
Ma dej, vsi ti neregistrirani vzdevki so od matjažka, pa unga nm-3ja.
Forum je zaprt za komentiranje.