Kako osvojiti dekle ki ti ni naklonjena?
Tale teza hitro pade v vodo, ko ženska nima privzgojenih nekih moralnih vrednot oziroma ne ve, kaj so njene želje, cilji. Torej je to, kako dolgo bo ena ženska ostala z nekom, odvisno od mnogo več dejavnikov, kot pa je začeten privlak.
Vedno isti nedojebani internetni fukfehtar demonstrira zakaj nima sans pri zenskah pa ce se se tako cele dneve trudi po raznih forumih, chat platformah in dating partalih.
Neuspesni fukfehrarji ste iskreni, ukvarjate se samo s kvalitetnimi “krepostnimi” zenskami, itd. Medtem ko so vsi uspesni kurbirji laznivi prasci, ki se zadovoljujejo s srotom od zensk, nesposobni resne veze, lol. Ja, seveda. In potem pride svizec in zavije cokolado. ^-^
V resnici pa imamo matjazka, katerega forumsko zivljenje je eno samo pretvarjanje, da nekaj je, ko ni. In niz neuslisanih ljubezni do kvalitetnih gospodicen kot je npr. DS.
In mene, ki se mi ni treba niti pretvarjati niti lagati, da pridem do zensk, pogosto taksnih z izrazito nadpovprecno kombinacijo genetike in ostalih kvalitet. Celo do matjazku ljubih devic in ne malo pravih lepotic, pogosto v kombinaciji z nadpovprecno izobrazbo/kariero.
Samo tako ne more biti, a ne? To ni mozno. To se ne dogaja. To so izmisljotine, hvaljenje, nasposobnost, … cigava?? 😀
O, pa se dogaja. Samo ne vam, ki se morate po pol leta dokazovati, da ste vredni vase osebne DS. ^-^
Odgovor se lahko aplicira iz kapitalisticne logike delovanja trga.
Na vsaki trznici padejo cene, ce si le dovolj potrpezljiv. Vprasanje je samo v kaksnem stanju dobimo izdelek.
Nedvomno, najboljše le za najboljše, pa saj ni treba tvoje ‘nadpovprečnosti’ poudarjati v vsakem postu, bo še kdo mislil, da si izmišljuješ ter si samo nekaj domišljaš in imaš zato malo težave z dojemanjem realnosti. 😀
Družimo se s podobnimi oz. ‘istonivojskimi’ ljudmi, če je zate laganje dokaz ‘dobre genetike in drugih kvalitet’, potem velja to samo na tem tvojem zaznavnem nivoju, ker značajsko ni nihče zaželjen, ne samo pri ženskah, ampak pri obeh spolih, ki se celo POHVALI s tem, kako druge ‘nateguje’ in jim gleda v oči, kot da nič ni. Tudi kot poslovni partnerji niso takšni ljudje željeni – neiskreni, če mu je cilj, kako nekoga ‘nategniti’. Lahko pa so seveda uspešni, še posebej na političnem področju, kjer je pogosto to vrednota in merilo uspešnosti, kako ‘nadmudriti’ druge.
Lastna hvala, cena mala.
Pa ti si as asova in vse okoli tebe so sami loji.
Neverjeten si in “kaži, šta tebi fali”?
Matjažko, v bistvu se vi baje zvesti kompanjončki bolj hvalisate kot DX…
Ja, ampak v tem primeru imamo petnajstletnika in njegova ljubezen, za katero sedaj sicer misli, da bo večna, bo v najboljšem primeru trajala največ 14 dni. In kaj mu svetovati drugega kot saj bo, saj bo, sploh, če ga to drži kot zobobol. Ko ne moreš misliti na nič drugega kot na bolečino.
Maš prav. Modra si. Pubec je mlad, kaj češ takemu drugega rečt.
Sej bo, naj se ne sekira..))))
@as asova, jaz sem cisto normalen clovek. Le loji se v moji druzbi pocutite kot loji. In zacnete zaliti z tvoje zensko so nikakve, lazes, itd. Malo samorefleksije bi vam pomagalo. 😉
Nikakvi ste loji. Taksne so potem tudi vase zenske. Pa se zasluziti / placati ste si jih morali. Pa se ponosni ste na to. To je prava ljubav. Sami asi.
Enim malo, drugim pa veliko. 😉
Enim malo, drugim pa veliko. ;)[/quote]
Nalij si malo cistega vina, pa poglej kdo je zacel s provociranjem in zaljenjem. 😉
Pa veš, da mi je prav vsseeno in kot vedno je vse skupaj stvar doživljanja in sposbnosti samorefleksije. Sicer pa sem se le strinjal s tem, kar si napisal.
Smajlije si pozabu buzerator. Mesalec dreka. Zapri se v svojo temno uto, sistemc nedojebami. Za med ljudi tako nisi. Zato pa ne pocnes drugega kot po furumu mesas drek.
Smajlije si pozabu buzerator. Mesalec dreka. Zapri se v svojo temno uto, sistemc nedojebami. Za med ljudi tako nisi. Zato pa ne pocnes drugega kot po furumu mesas drek.[/quote]
Očitno sem ga dobro premešal tudi tokrat. :))
A veste kaj je prava ljubezen…To je, ko je punca skup s tipom, ki nima niti flata, niti nič, ima star avto, ali še tega ne…Živita pri njegovih starih, ali njenih in se imata fino..
Ja, to je še ok, dokler nimata otrok. Potem pa hodita na rdeč križ, ker ne moreta skrbet za svoje otroke ali pa prosita za denar drugje. Če hoče ženska v prihodnosti družino, bo gledala tudi na denar v dobro otrokom. Saj ste tukaj o tem zadnjič pisali, da samo neumni imajo otroke čeprav ne morejo skrbeti za njih.
Saj ni treba imet otrok. Kdo pa pravi, da je to nuja?
Nekoč točno tega nisem imel in sva živela pri ta starih, potem pa sem kupil avto in je šlo samo še navzdol. 🙂 Evo pa smo našli krivca.
Saj pravim ČE želi.
Saj pravim ČE želi.[/quote]
Hja, če želi otorke pa je treba najti službo, urediti si dom. Žal pa gre veliko ljudi po drugačnem vrstnem redu, najprej otroci in potem bi razmišljali, da bi bilo fajn imet dom pa službo.
Če srečaš kakšno skupino deklet ki te gledajo ter se ti smejijo jih vprašaj zakaj so tako dobre volje in če ti rečejo da si jim všeč potem eno od deklet prosi če bi sla steboj nasdamem .
Če bodo prišle zanjo še ostale punce jo vprašaj za prvi poljub .
Ko ti dekle odgovori jast te nebo poljubila nato prosi nasledno in tista ki te bo močno poljubila se stisnita v objem ljubezni .
Tako se dogovorita za prvi zmenek ljubezni .
To je res, ampak med mladimi je to menda kar navada. Ki pa je po moje bolj slaba in jo eni kar malo preveč izkoriščajo. Vse bi kar na pladnju. Ta pristop meni deluje nekako tako “všeč bi mi bilo, če bi bila menoj, ampak kaj preveč se pa ne mislim trudit poglabljat za tebe, v bistvu me sploh kaj preveč ne zanimaš, samo rad bi, da mi nekaj daš”. :)[/quote]
Zdravo, imam podoben problem kot luka, samo da njena mami ni moja razrednicarka.. Usec mi je pac sosolka. Z njo sva kar uredu prijatelja, ampak ne vem kako bi pristopil do nje. Torej kot prvo rabim nasvet glede tega. Kot drugo pa, mi do tega, da bi kaj predvsem dobil od nje. Pac mislim da jo ljubim, dal bi karkoli zanjo, samo ne vem kako naceti odnos.
Hvala, Janez
P.S.
Pa sam da ne bo kakih cudnih idej, star sem 14 let ☺
To je res, ampak med mladimi je to menda kar navada. Ki pa je po moje bolj slaba in jo eni kar malo preveč izkoriščajo. Vse bi kar na pladnju. Ta pristop meni deluje nekako tako “všeč bi mi bilo, če bi bila menoj, ampak kaj preveč se pa ne mislim trudit poglabljat za tebe, v bistvu me sploh kaj preveč ne zanimaš, samo rad bi, da mi nekaj daš”. :)[/quote]
Zdravo, imam podoben problem kot luka, samo da njena mami ni moja razrednicarka.. Usec mi je pac sosolka. Z njo sva kar uredu prijatelja, ampak ne vem kako bi pristopil do nje. Torej kot prvo rabim nasvet glede tega. Kot drugo pa, mi do tega, da bi kaj predvsem dobil od nje. Pac mislim da jo ljubim, dal bi karkoli zanjo, samo ne vem kako naceti odnos.
Hvala, Janez[/quote]
Povabi jo na ogled tekme ali filma.
Forum je zaprt za komentiranje.