kako pa kaj račun za elektriko
sooso, 11.04.2025 ob 09:38
v čem je tvoj problem?? ja, lani tak čas, tu nekje pomeni ti meseci..že zadnja po leta je položnica nižja..In kaj, če je mesec nazaj..jaz govorim za obdobje.
če te ne zanima, preskoči.
Ne usajaj se. Niti vprašanja teme nisi razumelo. Si preprosto pretupo.
Anonimno 5520, 11.04.2025 ob 09:49
Ne usajaj se. Niti vprašanja teme nisi razumelo. Si preprosto pretupo.
Anonimno 1587, 11.04.2025 ob 09:31
Pa če ne vedo za kateri mesec imajo račun. Tud za to so prezarukani.
pa saj zato sem vprašala za zadnji račun. ok verjetno nekateri res še niso dobili račun za marec. sem mislila, da je samoumevno, da sprašujem za marec. se opravičujem. morda zato razlika in še vedno gledajo za februar. tu je potem res razlika ker višje cene ELEKTRIKE veljajo z marcem. omrežnina je trenutno še vedno regulirana oz. bo sedaj veljalo nižje obdobje.
v teh časih, ko se mesečno oz. celo dnevno spreminjajo stvari je zelo pomembno, da se primerja točno isti mesec. ne pa lani ti meseci nekako.
ni isto, če boste primerjali lanski januar z letošnjim (elektrika sicer cena ista, a razlika v omrežnini)
lani februar in letos razlika spet v omrežnini. tokrat je nižja oz. regulirana ta najvišji razred je bil ukinjen
lanski marec in letošnji marec elektirka je dražja + razlika omrežnine. torej ja, je nujno, da se primerja ISTI mesec ne pa lani “tisti” čas.
zaradi podražitve ELEKTRIKE (omrežnina je za feb. in marec ista), bi morali imeti račun višji, pa tudi višji od lanskega marca. verjetno.
Anonimno 6205, 12.04.2025 ob 07:54
Bedak. Račun za marec primerjajo s februarjem. To je vprašanje teme. Aja, ne moreš ker si pretumasto, da bi vedelo za kateri mesec sploh imaš račun.
Bedak te je naredil.
Dejstvo je, da velika večina ljudi plačuje manj in zato ste tudi sdsovske podgane kar naenkrat poniknile.