Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako pa kaj vi kakate?

Kako pa kaj vi kakate?

Rada bi razjasnila eno zadevo. Mene imata sestra in sestrična za packo, ker lahko lulam in kakam pred možem, on pa pred mano. Če se na primer en od naju tušira ali umiva, ter drugega prime na stranišče pač gre. Zakaj bi čakal, če te na potrebo? Ok, kadar se kaka niso ravno vedno prijetne vonjave ampak, saj kaj vse sva že skupaj doživela in tudi videla en pri drugem, zato je opravljanje male in velike potrebe še najmanj. Včasih med tem še vse živo pomeniva, običajno stvari, za katere med dnevom nimava časa. Ne razumem zakaj naj bi zato bila packa. A vi lahko lulate in kakate pred svojim partnerjem. Če ne, zakaj ne? Res bi rada vedela, da jima lahko potem povem kako gre to pri večini.

A se pri vas kopate v stranišču?

Mislim da to ni nič takega. Imata sproščen odnos in se sprejemata taka kot sta.

Kaka in Lula vsak človek in je naravna stvar. Domena je pa na vama ali to sprejemata.

Očitno tiledve nista tako sproščeni pred partnerjem. Kako pa seksata? Z ugasnjen lučjo in samo pod odejo, da se slučajno česa ne vidi?

Včasih je bil porod pred moškim nek tabu, zdaj pa večina moških želi biti prisotnih ob porodu … drugo pa je če so pri tem uporabni ali ne ( bruhajo, padajo skupaj…)

Ne, nikoli! Niti si ne bi zelela.

Na sreco ima vecina locen wc in kopalnico.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne razumem, 15.01.2022 ob 20:49

Kaj ti še nisi slišal, da to ni nič takega, če sta stranišče in kopalnica skupaj v enem prostoru?

Mala potreba brez problema, velika solo.

Pri nas se macka, ko hoce na stranisce, laufa po stanovanju in mjavka, da vse obvesti, da gre na stranisce in naj je nihce ne moti.

Zvedava Mojca, 15.01.2022 ob 21:07

Kaj ti še nisi slišal, da to ni nič takega, če sta stranišče in kopalnica skupaj v enem prostoru?

Sem slišal, se mi pa zdi približno podobno, kot bi imel štedilnik in hladilnik v spalnici.

Včasih so rekli, taprav ima čiste gate še za v stroj 🤣😂😂😂😂😂

Ne razumem, 15.01.2022 ob 21:23

Sem slišal, se mi pa zdi približno podobno, kot bi imel štedilnik in hladilnik v spalnici.

🤣😂😂😂😂 no

Imam shitting fetish in ko njo prime kakat, se mi velikokrat pokaka v odprta usta. Potem divje seksava.

Če bi bilo stranišče skupno s kopalnico in če ne bi bila res neka nuja, ja, se zgodi.

Sicer pa sem mnenja, da neka intima mora biti, vsaj dokler je človek sposoben opravljati te vrste potrebe na wc-ju in ne obnemogel ali prizadet leže in v plenici.  V to kategorijo sodi tudi prdenje in riganje.

Če bi bilo nujno, bi šlo. Ampak v veliko letih do zdaj še ni bilo treba. So stvari, ki so stvar intime. Smo pa ljudje različni.

Če maš dva je kul če pa nimaš pa je potreba nimaš kej…

kaj to jeste, da skos serjete na wcju in se morate gledat?

kaj to jeste, 15.01.2022 ob 22:59

kaj to jeste, da skos serjete na wcju in se morate gledat?

Em, mogoče tatarca pri tistem mesarju iz Notranjske?

rDcrOZ8

Woman takes enormous shit at Xavier University…
Ženska se ogromno sra na univerzi Xavier …

Pri nas za lulanje ni problem, kakanje pa je bolj intimna zadeva in takrat ima človek rad mir.

Uhm skorajda, ja:

.https://tooaleta.si/catalogsearch/result/?q=toto

Wc s tušem sušilcem za genitalije in anus, 16.01.2022 ob 13:33

Uhm skorajda, ja:

.https://tooaleta.si/catalogsearch/result/?q=toto

Odgovor namenjen temu avtorju:

Naša familja je zelo sproščena in nikoli nimamo problemov s kakanjam in lulanjem, tuširanjem ali kopanjem ter, če se vidimo nagi. Imamo zelo naraven odnos do teles in pač vse fizionomskih potreb.

Lepo vas prosim, tja kamor gre še cesar peš bi človek moral imeti intimo, ne pa da se nekdo zraven tušira ali pa celo bog ne daj, zobe umiva. Ogabni ste!

Se pravi gospa, da se pri vas zelo dolgo tuširate. Ker ko grem jaz na veliko potrebo, vmes preberem Nedeljski dnevnik od prve do skoraj zadnje strani. Tolk zanimivih tem.

Mi imamo poljski wc, kopalnico pa v hisi. Vse ok.

Šnelca_783, 15.01.2022 ob 20:53

Ne, nikoli! Niti si ne bi zelela.

Na sreco ima vecina locen wc in kopalnico.

Vecina? Koliko partnerjev pa imas ti?

Pri nas imajo nekatera stanovanja kopalnico in wc skupaj, soseda je enkrat k nam prišla, ko se je njen oče tuširal. 🙂 Hujše je če se kdo kopa, par minut že zdržiš.

New Report

Close