Kako pa kaj vi kakate?
Zvedava Mojca, 15.01.2022 ob 20:43
Rada bi razjasnila eno zadevo. Mene imata sestra in sestrična za packo, ker lahko lulam in kakam pred možem, on pa pred mano. Če se na primer en od naju tušira ali umiva, ter drugega prime na stranišče pač gre. Zakaj bi čakal, če te na potrebo? Ok, kadar se kaka niso ravno vedno prijetne vonjave ampak, saj kaj vse sva že skupaj doživela in tudi videla en pri drugem, zato je opravljanje male in velike potrebe še najmanj. Včasih med tem še vse živo pomeniva, običajno stvari, za katere med dnevom nimava časa. Ne razumem zakaj naj bi zato bila packa. A vi lahko lulate in kakate pred svojim partnerjem. Če ne, zakaj ne? Res bi rada vedela, da jima lahko potem povem kako gre to pri večini.
A Ste bolani? Pa kaj je narobe s tem? Tko kot se sminka pred tabo tko se mora tud usrat! Ce mas tukaj tezave potem nimas kaj pocet s clovekom ki mora svoje fizioloske potrebe zrihtat. Pa kje zivite? Verjetno v LJ. Tam zakoni fizike ne veljajo…
Pri nas smo štirje in vsi si dovolimo mir na wc. Otroka hodita na wc s telefoni, zato ju je potrebno kdaj nagnati, če se v nekem normalnem času ne spravita ven.
Seveda je vse normalno – kakati, lulati, rigati, prdeti…. Se mi pa zdi spoštljivo do drugih, da tega ne počneš pred vsakim, oziroma da dovoliš drugim, da si v miru vzamejo čas za potrebo. Je pa drugače, če gre za bolezen ali tako silo, da ne bi mogel zadržati.
Seveda pa me ne moti, če kdo počne drugače. Važno, da ste srečni in se razumete.
Dupla kopalnica, 2 školjki, pa je včas še gužva. Ponavadi če se kdo pere v eni kopalnici,gre drug na školjko v drugo. Včas pa ne gre, posebi zjutri, si je treba školke podajat, bi res rabil 4, za vsadzga eno.
In kokr je gor napisu: tamala isto časno na kahlci k fotr na školjki, k to ful vela, da bo speljala iz plenic…pač čim pade, vodo potegnem, da tamale ne bi s smradom zažgal, pa okn odprem če je premočan woofer…
Pač naravno je, da če gre neki not, gre tud ven, ni to nek tabu.
Če pa uletavajo not v kopalnico, ko sm jz na dr.ek kar tako, jih pa ven podim, “da vas nam s smradom zažgal”, ne zato, da bi kaj skrival…