Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kako pa to delajo feromoni?!

Kako pa to delajo feromoni?!

Ste spodaj ene nafilozofirale vse od statusa v družbi do barve štunfov….kao, da naredi moškega sexy, privlačnega.

Hm, kaj pa ljubezen na prvi pogled, a to danes ne obstaja več?
Ker ta te zadane brez (usodno potrebnih;-) ) podatkov; ne veš niti njegove politične usmerjenost, niti ne veš kolk težek je njegov TRR.

Hja; tam padejo v mlin najprej učke; hmmm, pa usntice…hehe
Potem je pa pomemben prvi stavek; bolj je trapast bolj užge…;-)))

Ej, da bog da…..še kdaj, rečeš, ko je konec.

;-))

Pa kaj majo feromoni s tem. Ok vem kaj hočte povedat, ampak ko jest vidim jebačkega tipa, mi niti na kraj pameti ne pridejo feromoni,ampak sam parfum – mošus- evo pa smo tam, pa hajmo u planine,gde nema zime. Si mislim, drgač pa pojem cmok, gulp, pišuka je dobr. A ni boljš da ga sanjaš, ko da greš z njim, pa vidiš, da to sploh ni to. Ja sanjam, konkretno pa poderem, ko bukvo, ko me drži.ha,ha Petek,dan za metek.Jao meni, jest priznam,a ve pa ne, da se majčkeno go….te, oz. bi želele kakšnega da vas, al pa da vi povaljate. Zunaj je mraz, notri pa tako lepo toplo, a ne.lp

ljubezen na prvi… ples 😉

---------- le vent nous portera...

A nisi ti rekla, da maš donas žurko. No pol pa že bo kakšna ljubezen na prvi ples, pa na prvi al pa nevem kateri drink, na……………lp

mam žurko, ampak ta nima veze s tem. ljubezen na prvi ples je samo enkrat. tako kot na prvi pogled;)

---------- le vent nous portera...

Ok, naya, fejst se mej, pa ne melanholije zganjat, vse mine, pa pride tud. Pa ne da je že bila in odšla tista prava ljubav. Ni res, vsaka ljubav je tista prava, v tistem momentu mislimo tako. Sej zato se pa vedno znova zaljubljamo, al ne?!lp

Ja seveda…znova in znova…

vid je res čut, ki je vreden toliko kot vsi ostali skupaj.

ljubezen na prvi pogled je sestavljena iz večih pogledov in tu ocenjuješ marsikaj, od fizične pojave do odpiranja denarnice.
jaz dvomim, da obstaja ljubezen na prvi pogled.

prvemu pogledu pripada samo seksualna privlačnost.

primer:
recimo, da sem jaz za teboj v čakalni vrsti za plačilo pri blagajni.
čakamo in čakamo, jaz pa si mislim:
“tota pa je uporabna, toto pa bi,tap, tap, je narejena za užitke”
kaj veš, mogoče sem si to že govoril, pa me nisi slišala.

Seveda obstaja,

ko te zadane kot strela z jasnega, ko je ful mlajši ali ful starejši, ko je blond, čeprav sanjaš o temnolascih ko je čudaški…

ko veš vse ampak nič ti ni jasno…pogledaš ga v oči in te zanese, ljubiš kot nikoli prej…

sonce svetleje posije, glasba se lepše sliši, vonj je prijetnejši, vrvež otrok te ne moti več…male geste njegovih rok, ki te vznemirijo, spregovori nepomembnost joj kakšen glas…

Ampak vse to je samo ILUZIJA, tega človeka sploh ne poznaš

kot pravi karljica: “Do you believe in love at first sight, it`s an illusion but I don`t care!”

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Razumem, tudi jaz nisem verjela, dokler…
V glavnem obstaja!

Ja, ja vse to je res…pa vendar obstaja.
Iluzija je pa itak vse…do tistega trenutka, ko se te dotakne ali pa se dotakneš ti…cilja.

Razumem, tudi jaz nisem verjela, dokler…
V glavnem obstaja![/quote]

norTON naju (še) ni prvič pogledal, mogoče bo potem verjel ;-))

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Yea..;-))

jaz je nisem doživel ljubezni na prvi pogled.

seksualno privlačnost pa doživljam, v kolikor sem na prostoru, kjer je ogromno ljudi, večje trgovine npr. nonstop.

Ne ne…to ni isto.
Res ne.

vedve sta špica,
saj iz vaju izžareva življenski temperament.
v bistvu skoraj sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da lahko najdeš sebi odgovarjajočo žensko na netu.
“jebiga”, včasih jih nismo (se nismo) iskali daleč, je bila slaba ponudba.

ne vem,
moji predniki so iz protestantskega območja, so bolj racionalni.

ljubezen na prvi pogled ti lahko samo “zafura” eno obdobje.

kaj to pomeni ljubezen na prvi pogled?
vidiš nekoga recimo pri sosednji mizi in se zaljubiš?

brrrrrrrrrr, brrrr

ne, o seksualni privlačnosti tisti trenutek ne premišljuješ, no, vsaj jaz sem doživela kot neko pravljico, podoba “princa ki me bo rešil”

pri teh temah smo po moje m. in ž. res različni

ja, res prav zafura. Jaz vem, da pri moji prvi “ljubezni na prvi pogled” – zdajle bi bila že srečno ločena

to se mi je zgodilo dvakrat

nobeden od teh ni moj mož, resnično rečem hvalabogu

no, norTONa (še) nisem prvič pogledala 🙂

jok,prvi pogled
saj ti si tukaj, nekje prej pisala “pogoje za ljubezen” mislim, da si dobro opisala.

Hehehe…v bistvu je bilo skoraj dobesedno tako…
OK saj nima veze.
Ko te zadane, veš da obstaja. Samo to.

Pa sem cca ene 32 let govorila, ljubezen na prvi pogled ne obstja.
Hvala vesolju, da mi je dokazalo, da to ni res….;-)))

obstaja obstaja, samo paziti se je treba teh iluzij ki si jih ustvarjamo v glavi

ne vem kaj misliš

New Report

Close