Kako pa to delajo feromoni?!
Ste spodaj ene nafilozofirale vse od statusa v družbi do barve štunfov….kao, da naredi moškega sexy, privlačnega.
Hm, kaj pa ljubezen na prvi pogled, a to danes ne obstaja več?
Ker ta te zadane brez (usodno potrebnih;-) ) podatkov; ne veš niti njegove politične usmerjenost, niti ne veš kolk težek je njegov TRR.
Hja; tam padejo v mlin najprej učke; hmmm, pa usntice…hehe
Potem je pa pomemben prvi stavek; bolj je trapast bolj užge…;-)))
Ej, da bog da…..še kdaj, rečeš, ko je konec.
;-))
Pa kaj majo feromoni s tem. Ok vem kaj hočte povedat, ampak ko jest vidim jebačkega tipa, mi niti na kraj pameti ne pridejo feromoni,ampak sam parfum – mošus- evo pa smo tam, pa hajmo u planine,gde nema zime. Si mislim, drgač pa pojem cmok, gulp, pišuka je dobr. A ni boljš da ga sanjaš, ko da greš z njim, pa vidiš, da to sploh ni to. Ja sanjam, konkretno pa poderem, ko bukvo, ko me drži.ha,ha Petek,dan za metek.Jao meni, jest priznam,a ve pa ne, da se majčkeno go….te, oz. bi želele kakšnega da vas, al pa da vi povaljate. Zunaj je mraz, notri pa tako lepo toplo, a ne.lp
vid je res čut, ki je vreden toliko kot vsi ostali skupaj.
ljubezen na prvi pogled je sestavljena iz večih pogledov in tu ocenjuješ marsikaj, od fizične pojave do odpiranja denarnice.
jaz dvomim, da obstaja ljubezen na prvi pogled.
prvemu pogledu pripada samo seksualna privlačnost.
primer:
recimo, da sem jaz za teboj v čakalni vrsti za plačilo pri blagajni.
čakamo in čakamo, jaz pa si mislim:
“tota pa je uporabna, toto pa bi,tap, tap, je narejena za užitke”
kaj veš, mogoče sem si to že govoril, pa me nisi slišala.
Seveda obstaja,
ko te zadane kot strela z jasnega, ko je ful mlajši ali ful starejši, ko je blond, čeprav sanjaš o temnolascih ko je čudaški…
ko veš vse ampak nič ti ni jasno…pogledaš ga v oči in te zanese, ljubiš kot nikoli prej…
sonce svetleje posije, glasba se lepše sliši, vonj je prijetnejši, vrvež otrok te ne moti več…male geste njegovih rok, ki te vznemirijo, spregovori nepomembnost joj kakšen glas…
Ampak vse to je samo ILUZIJA, tega človeka sploh ne poznaš
kot pravi karljica: “Do you believe in love at first sight, it`s an illusion but I don`t care!”
ne, o seksualni privlačnosti tisti trenutek ne premišljuješ, no, vsaj jaz sem doživela kot neko pravljico, podoba “princa ki me bo rešil”
pri teh temah smo po moje m. in ž. res različni