Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kako pa to delajo feromoni?!

Kako pa to delajo feromoni?!

plešast nisem in indeks telesne mase je normalen.

Ma tako razmišljanje je ozko. Izkušnje so take in drugačne.
Jaz sem precej preudarno (kao) izbrala moža…pa se vseeno zafuralo.
Tako, da ni pravil norTON, ni recepta.

Najlpše in največ da…s tokom.

veš, da sem vesel tvoje izkušnje, še sam si je želim.
“vidim”, da si ti zelo izkušena ženska, v bistvu se človek mora hitro in takoj ločiti, v 4 letih……kasneje pa je že ekonomsko druženje.

Ma ne vem hudo prizemljeno bitje sem od svojega prve dne.
Šele zadnja leta si dovolim občasne polete, prav osvobajajo me.

Ni strahu, da ostanem v zraku.

ne ni pravil.

kaj pa lahko ti preudarno narediš pri 24 letih

ti si sedaj preudarna.

v bistvu je vse sreča, saj je potem tudi ljubezen srečaš.

vedve sta mlade, mislim pa da že vesta, da je zakon tudi ekonomoja.

škoda, jaz težko pišem in govoril bi zelo lahkotno.

Ja, v bistvu imaš prav.

Kaj sem pa jaz vedla o preudarnosti pri 19-ih…

vse je relativno

pravil ni

in na koncu ugotoviš, kljub vsem izkušnjam, da ne veš nič!

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

ljubiti je, ljubiti skupek nekih osebnih lastnosti nekoga (humor,modrost,spretnost, delovnost, temperament, karakter…)in všečna fizićna pojavna oblika.

ne morem jaz ljubiti nekoga za sosedno mizo, lahko flirtaš….

že že ampak tisti prvi trenutek, po moji izkušnji, sem prav “ljubila” al kako naj opišem, čeprav sploh nisem vedela….kaj, koga

ko omenjaš flirt: obstaja ali obstajal je en grafit “poanta je v flirtu”

ej, drži, to je najpomemnejši in najzanimivejši del: flirt

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

pri 19, res nič,
si pa danes asica, ženska z polno vsebino, ne v kg.
v bistvu si še v reprodukcijski verigi.
tudi pri 28,30,32-tih nič ne veš, recimo, da greš v gradnjo,
saj zato pa greš, ker tega ne veš.
človek bi moral gledati na življenje pragmatično, sproščeno, logično,skratka jasno. to pa jeodvisno že od dveh.

Saj ga ne ljubiš.
V nekoga za sosednjo mizo se zaljubiš.

ja,
je izziv na preizkušnji.
v bistvu je največja sreča sproščen način življenja.

19 je res mlado uf, ja, če bi se s tistim s katerim sem hodila pri 19 poročila, ajajaj, takrat si res še otrok

smisel za humor je zelo pomembna stvar, ne samo v odnosih, v življenju nasploh

grem v špampet počas

lahko bi imela srečo

no, samo na tistega mojega se spomnim

tako veš, da jaz vedno govorim o roku trajanja ljubezni, pa zaljubljen sem bil tako kot vsak od nas večkrat.

zaljubiš kaj je to?
je to začetek procesa v ljubezen?

Recimo.

Recimo.[/quote]

ne nujno

Lahko noč obema

s.

Recimo.[/quote]

ne nujno

Lahko noč obema

s.[/quote]

Nočko Sara.

in v tem procesu začneš spoznavati lastnosti človeka:
prej ko začneš uporabljati misli, boljše boš prišel skozi.

kaj pa misliš, zakaj se polovica zakonov loči, še več bi se jih, tisti ostanek pa le gledajo bolj praktično, ekonomsko.

enako, obema

http://www.youtube.com/watch?v=u25aMomOnLk

Ja to že…
Samo včasih se človek skozi intelek in stanje duha razvija v drugo smer kot njegov partner; v takem primeru se razvrednoti praktično in ekonomsko.
V takem primeru ni več skupnih točk.

kaj te to je “špampet”?
kaj danes si tudi v špampetu?

to je pa po moje nekaj drugega. sexy je lahko nekdo, ki ga na drugi strani ceste vidiš, ali pa sodelavec na motorju ko čelado sname, zakaj pa ne pahorka? al imaš ti same levake za sodelavce?

je pa res, da se jaz nisem nikoli zaljubljala na prvi pogled, tako da mogoče nisem kompetentna za razpravo o tem. zato rabim pa kaj več kot kavbojke na riti in kitaro v roki.

Moj sodelavec je desničar. Še kaj, dej spust me ven, ko komentiraš, povej svoje mnenje.Pismo en primer povem, pa že posplošuješ.Sploh pa ni sodelavec, dela pr men. A je u redu?

New Report

Close