Kako pa vedeti, katera ljubezen je prava?
Saj ljubezen se iztroši in ni nekaj statičnega in je izjemno senzibilna in sem večjo v nekih dvomih.
Narobe… Zaljubljenost se iztroši, Ljubesen se gradi, je samo še večja.
Če si drugače ne znaš predstavljati, imaš kakšno domačo žival oz si mel, se je iztrošilo ali si še bolj navezan ?
Al pa pravi prijatelji, otroške/mladostniške simpatije/”ljubezni”, a to kdaj zares zamre?
Treba GRADITI to… večina jih pa samu metulčke spusti iz trebuščka potem je pa praznina…
Morata graditi, prvo na privlačnosti, potem na spolnosti, skupnemu življenskemu delu, otrocih, podpori…
To se potem gradi…
Ostalo pa je vse na baterije, k se iztroši je za stran fuknt…
Pravi prijatelj je samo pravi prijatelj. Sej ga ne ljubiš, nisi valda tak peder ?
Ja sej ga lohk tud pofafaš prjatlu, če rečš na konc NO HOMO. https://www.youtube.com/watch?v=Q6NfWzBCXCk
ljubezen je, da greš lahko takoj za njo/njim po sranju na sekret – in te smrad ne moti
To je prej zaljubljenost. Ljubezen je, da rečeš “prasec, kako si se usral, manj žri” , a zaradi tega nihče ne zameri ampak se oba nasmejita.
Kr prodajajo to formulo ja. A bi rad povečal rubriko ČRNA KRONIKA. Zarad tega tipi pijejo.
Ljubezen je tisto vzdihovanje iz romantičnih pesnitev…
Kolikor sem jaz brala teh romantičnih pesnitev, je vzdihovanje prej izražalo hrepenenje kot ljubezen. Ampak o tem, kako si različni ljudje interpretiramo poezijo, se pa ne bom kregala.
Forum je zaprt za komentiranje.