Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako paše…ja…to…še in še!

Kako paše…ja…to…še in še!

Kako paše…ko te jutranja voda izpod tuša tko predrami…spolzi po vsakem delu telesa…po joškicah…se ustavi na bradavickah…nato polzijo navzdol po napetem busiju…in pridejo koncno do mucice…ja tko voljna in zeljna jih je…pa ne pozabimo na ritko…tud ona jih je potrebna…vodnih kapljic…seveda…nekako rajca vse tole…in postane kot ples…tak nagajiv…potreben…kapljice letijo navzdol…jaz pa jih prestrezem…in posrkam…ali pa razmažem po svojem telesu…ja paše in to bi počela še in še;))!

Alo kletka…bemtiš dost je blo sanjarjenja…je cajt da se zbudimo…grem jaz kuhat kofetko…in se vracam…da vam zavpijem…in potalam ukore…bliza se konec šolskega leta…in predno gremo na dopuste;))…se mora potalat spricevala…Moji-moji…nič bat…saj ste vsi prilezli skoz;)).
No eni bodo sigurni imeli kaksnega popravca…komaj čakam…hihih.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonči, Sonči… vse si zrajcala, da zdej nikogar ni… so vsi na rukomet šli…. ;)))

Btw, kaj nog si ne umivaš? Fej, smrdulja…. pole pa hodiš v natikačih okoli… ;)))

papa

>Ne me strašiti s temi kapljicami, danes sem morala naštimati na skoraj nič stopinj vodo, da sem se dokončno zbudila…. pa priznam, da mi je med nogcami koj toplo ratalo…. hihihihi, je bila tako mrzla voda, da mi je kar par kapljic moje ušlo….:-))))))

Jutro in cmoka, prijateljica!

ma kaj noge…je bolj pomembno uno…k je tko lepo…in rajca…nogice pa se umivajo same…ihihhi…le kdo si umiva noge..ko je pa ze pred nogami tolk dela;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Žverčka moja…ja to je to…voda je hladna…že skoraj ledena tud pri meni…saj veš ko se vse napne…in pogled v ogledalu pove…da je vse tisto tko lepo;))…ihihih…cmoka nazaj…moja-moja…

Sonči zlati?
A je kaj placa tudi zame pod tvojim tuškom?Pa v šukci?
:-*********
Sp

tam je plac sam zame…no mogoče pa še za koga…mogoče…pa ne smem tko na glas…glej u ladlcek;))

Ladlc?Kateri?Eden je poln nespeglanih cunj….v tistem ta mojem,mi hočejo pa spet tiča podaljšat,…čaki,saj mi nimaš namena tiča podaljšat,al kaj?Tisto sem zbrisal,ker se mi zdi,da imam glih pravšnjega!
😉
Sp

New Report

Close