Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako pogosto je ime …

kako pogosto je ime …

heh!
a vas zanima, kako pogosto je vaše ime?

tu je link:
http://www.stat.si/imena.asp

ps: sin ima 110 soimenjakov (v vseh starostnih skuoinah)
:)))

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

hihi, maja, koliko soimenjakov imaš pa ti???
vas mrgoli, a ne!

Tale link sem že pred časom odkrila….

Moj sin ima na Gorenjskem 5 soimenjakov, od tega je eden, ki je 1 mesec starejši od našega, 3 bloke stran. :((((( :))))))

Pa me sploh ne bi motilo, če me ne bi vsi spraševali, zakaj sem dala sinu enako ime kot “tista dva”. Brrrr… jaz sem ime izbrala še preden sem bila noseča…. Tako! :))))

A se da kje dobiti izpis vseh imen v SLO?

Ha,ha ha naša imena so med redkimi oz takole:moje in starejšega sina bolj redko,partnerjevo pogosto in ime najmlajšega,jih skoraj ni.

Moj sin pa ima v celi Sloveniji le 17 soimenjakov in včasih tudi jaz pop….. , ko me sprašujejejo ,kako da smo se odločili za tako redko ime….No,pa tudi moje ime nosi poleg mene “samo ” še 40 oseb.Drugi sin in mož pa sta bolj pogosta ,saj zasedata 26.(sin) in 53.(mož) mesto po pogostosti,midva s tamalim pa sva tam okoli 1000.

In kakšna imena ste zbrali, če ni skrivnost, da so tako redka?

Kot toče… :-)) Mislim da sem med prvih 10!

moj sin ima le 85 soimenjakov, hi, hi, pa sem imela občutek, da je zadnje čase Svitov kot listja :))))

Moje ime je na 309. mestu (imam samo 25 soimenjakinj).
Ko sem bila majhna, sem mami težila, zakaj mi je dala tako čudno ime, no, zdaj mi je pa kar OK.

So pa zato imena obeh otrok in moža bolj pogosta.

Lp!

Joj, sem pogledala bolj natančno – v enem obdobju sem na prvem mestu, tako kot oba sinova. Samo mož je bolj “zadaj”. :-))))))

Hčerka Taša na 816. mestu(48 soimenjakinj),
moj partner Narsej na 1572. mestu(10 soimenjakov).

Jaz pa na 86. mestu…

POGOSTO IME JE PATRICIJA. HAHAHA,TI SI PIZDA MATER KRETEN.!

New Report

Close