Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako pogosto k frizerju

Kako pogosto k frizerju

Sama frizerja obiščem v povprečju tri- krat na mesec, saj si frizurco znam kar sama zrihtat (tako malo prišparam), samo striženje doma pa odpade.

Sama hodim v frizerski salon Alenka, blizu Ljubljane, me zmeraj kar fino zrihtajo (po mojih navodilih). Na zadnje sem si dala postrič zelo dolge lase, na kratko frizurco + barvanje + pranje + fen frizura – za 5.000 sit

Torej kam hodite k frizerju, kolikokrat, kakšne so cene?

..predvsem takrat , ko sem tečna, ko si zaželim spremembe

zadnje čase kar velikokrat…nimam več kaj stričt :-))))

2x/leto, samo na strizenje, za -5 cm me pride 8 jurjov, me pa res natancno postrizejo (Hair Style, Trzin). Imam dolge lase, ki ji operem 2x/teden (sampon + balsam) in posusim po pramenih na krtaco.

Se tiste 2x na leto me dolgo susenje pri frizerju dela zivcno, vsak teden lih ponorim. 🙂

Ana

Sama grem 1x na dva do tri mesece…ravno v ponedeljek sem bila: striženje+barvanje+fen me je prišlo 8200,00
Da bi šla 3x na mesec…nimam potrebe, se mi zdi, da se mi lasje razrastejo ravno tam okrog treh mesecev.
Hodim na Trubarjevo k Marini..sem zelo zadovoljna.

Lp Zala

Jaz se strižem 1x na dva do tri mesece.
Zadnjič sem dala za strišenje, barvanje in pramene 10.000 SIT. Je malo drago, ampak sem ful zadovoljna.

Lp

1-x na 3 mesece – striženje, morda prameni ali barvanje. Vmes se sama kar uredim, pa tudi pobarvam, če je nujno. Striženje – fen frizura 4.200 sit

lep dan!

Jaz imam pa to srečo, da imam kolegico, ki me striže, pa barva (včasih me je kar mama, zdaj imam pa dve barvi hkrati gor in je to malo zakomplicirano, tako da rabim porfesionalko hehe). In njej je to ful v veselje, tako da si zmislima, ko nimava kaj za delat, da zdaj pa me bo pobarvala, ali pa recimo, ko gremo ven, naj pridem k njej, da me pofena… pa tak. :)))
Sicer me je letos malo preveč ostrigla, sem bla bolj kakemu fantku podobna, me je čisto na kratko ostrigla, ampak zdaj že mam skoraj tako dolge kot prej, tako da… počasi. :)))

Sicer pa mi je bila tudi moja prejšnja frizerka v žlahti, tako da mi je tudi ona zmeraj kasirala samo kakšnega jurja.

Približno 6x na leto
barvam se sama
plačilo okrog 5.000 sit (striženje, fenanje)

Lep dan! poli

Enkrat na dva meseca. Fenam se sama, barvam pa se ne tako da mi ravno vsake tri tedne ni potrebno hoditi.
Striženje, fen, umivanje 5.000,00 sit.

Sama grem cca enkrat na dva do tri mesece, čeprav bi šla, če bi bile finance in čas, vsak teden. Meni ni boljšega, kot če mi kdo šari po laseh. Vedno me uspava in postavi v stanje popolne sprostitve.
Cene: v Lj- Lassana striženje in fen cca 5 jurjev.

Približno enkrat na mesec. Za barvanje mi računa 2.000 sit, prejšnji teden pa sem šla na trajno. Mi je naredila trajno, postrigla š***** in sfenala. Gotova sem bila v uri in pol, s tem da je vmes ostrigla še moškega. Za vse skupaj mi je računala 4 jurčke. Glede na cene zgoraj, se mi zdi da imam skoraj zastonj frizerja. Imam pa frizuro v dolžini paža.

RENI

1 x na mesec, masaža lasišča, striženje in sušenje 5500,00.

lp

vsak teden fen frizura krajših las – 2.500,00 – Lassana

na pet do šest tednov ( ko narastek prevlada :)))
striženje, barvanje (več plastno), fen = 8800,00
simple – je ta bol
lp, TT

Imam to sreči, da imam frizerko v žlahti…tako da sem že pozabila kako frizerija zgleda znotraj.:))
Sicer jo moram parkrat spomnit,da pride ampak vseeno…friziram se pa enkrat na mesec…drugače pa doma sproti…fen,krtača,žele….

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

A mi lahko prosim bolj natančno poveste, kje je ta frizer in kako se imenuje salon. Hvala in lep pozdrav.

A mi lahko prosim bolj natnačno poveste kje je ta frizer in kako se imenuje salon. Hvala!

1x na 2 do 3 mesece. Okrog 1200 SIT na obisk. Za več nimam denarja.

Na Škofljici zraven pošte….

Lep pozdrav

SAMA BARVAM , SAMA STRIŽEM… pa nisem frizerka… Pa še vedno me ljudje sprašujejo kam hodim k frizerju. 🙂

vsake 3-4 mesece konice, ker sem blizu meje, grem na hrvaško stran in plačam 500 sit pa še ostriže me tako, kot hočem (kar je drugje bolj redko), imam pa naravno skodrane srednje dolge lase…

Helena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close