Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako pogosto si perete lase

Kako pogosto si perete lase

Ko ste na morju, si perete lase vsak dan..mene zelo moti sol na laseh, imam dolge, perem vsak drugi dan, vsak dan se mi ne da.

ja, vsak dan praktično. Mi je fajn, ker se posušijo hitro, imam precej dolge lase, a je morska klima tista, ki naravno sušenje opravi 1-2-3. V nasprotju z vsakdanom, ko se sušenje zavleče …

Vsak dan, po zadnjem kopanju v morju, ko se stuširam.

Vsak dan…imam dolgi paž (čez ramena) in če so lasje slani postanem Tofsy :))))

Pri meni je tako:
v času službe perem lase 1x na teden – običajno v pon zjutraj.
Ko pa pride tadolgi dopust pa sem presrečna, ker mi je pranje las res tečno in velika muka. Med dopustom se umijem šele ko me začnejo lasje srbeti oz imam občutek, da je že čas. Na plaži, če je možnost, se umijem pod tušem pred grem s plaže nazaj v apartma, s šamponom in balzamom pa kolikor je možno redko.

Ko sem bila mlajsa, srednja sola, faks..me sploh ni motilo, po cel teden si na morju nisem prala las in sem imela super frizuro..zdaj pa me grozno moti in si perem na vsaj vsake dva dni..imam dolge, sol mi lase naredi trde, ne morem se razcesat.

Doma 1x na teden, vcasih tudi kak dan vec.
Na morju pa na par dni, 3-4 mogoce, odvisno kdaj se zafecljajo.
Imam dolge lase in sol mi naredi super frizuro in krasne kodre, tako da mi je v bistbu vsec, a ne bi zdrzala cel teden, ker postanejo pretrdi in se vozljajo.

Imam srednje dolge kodraste lase. Na morju imam sploh lepe kodre in mi jih je kar škoda prati. Na cca. 4 dni jih operem samo z blagim šamponom. Po plavanju jih vedno sperem pod tušem.

Na morju si ne perem las, ker imam vedno lepo frizuro. Las si ne močim.

Ampak nekaj je pa hecno! Vse imate na morju krasne frizure, jaz pa vidim same ženske s figami in konjskimi repi in to tako na plaži kot zvečer:). Jaz jih splaknem vsakič, ko pridem iz vode. Zvečer grem pa ponavadi laufat, potem pa pod tuš in šampon. Doma pa tudi tako.

Jaz ne vem kaj je z mojimi lasmi. Ko pridejo v stik s soljo sem obupna. Tudi tuš s sladko vodo ne pomaga. Tako da sem bila po 3 dneh taka, da če bi naredila stojo, bi lasje ostali na istem mestu. Mislim, noben Taft ni tako močan 🙂 🙂 obupp.. da ne omenim, da sem takoj vsa navita, kar me sicer ni motilo, ker imam trenutno tako frizuro da to ne izgleda tako slabo..
Tako da, če mi je uspelo lase obdržati suhe, potem kak dan več, drugače pa na 2 ali 3 dni obvezno s šamponom.

Ah kje vsak dan. Ja, z vodo ja, predn grem s plaže, s šamponom pa zihr ne vsak dan.

O.G.A.B.N.O!

Ne vsak dan. Če je na plaži tuš, si jih po kopanju tam sperem, da niso slani. kakšen dan pa tudi slane pustim, me ne moti pa še bolj bujni so potem 🙂

New Report

Close