Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako popraviti dohodninsko napoved?

Kako popraviti dohodninsko napoved?

Torej: če se ne strinjam z obračunom olajšave za vzdrževanega družinskega člana, oz. želim prijaviti otroka sebi 6 mesecev in možu 6 mesecev, potem poslano napoved prečrtam in popravim ročno????? Oziroma prečrtam iz ene napovedi (npr. moje) in ročno napišem v drugo (moževo)?????

Saj to bo čista štala!!!!! Čečkarijo naj dam iz rok???

Mene so povsod učili, da dam iz rok čistopis!
A sedaj naj bi bilo kar naenkrat dobro vse prečrtano, popravljeno …. :((((

SEJ NE BO TKO GROZNO………niti ne boš edina s čečkarijo.Pač lepo prečrtaš že napisano, nad črto se napiše cor. ( korekcija- popravek ), pa zraven vpišeš svojo- pravilno odgovarjajočo cifro.
Simpl je tanajtabol 🙂

Lepo prečrtaj in zraven napiši spremembo ter se ob strani podpiši.

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

ali se, da kje izračunati koliko dobim vrneno/plačam dohodnine?

Hvala vsem, ampak bi jaz še vedno najraje oddala obrazec, ki bi izgledal tako kot je treba. Čudno so si tole zamislili!

Izračun je kot vsako leto tukaj :

Kaj kompliciraš! Lepo z ravnilom ravno prečrtaj, kar ti ne odgovarja in zraven prečrtanega tvoj podpis in nato spodaj napiši otroke kot želiš. Drugje, kjer pa je možnost popravka vpisati lepo spodaj, pa vpišeš spodaj in ne rabiš črtat ali podpisovat dodatno.

In Če bo lepo prečrtano se to sploh ne bo opazilo, če boš pa ti delala packarijo, potem je to tvoje delo…torej ne kompliciraj!!

Če te moti čečkanje, preprosto otroka za celo leto vpiši tudi pri možu in davčna bo olajšavo avtomatično dala na pol.

New Report

Close