Kako poskrbeti za otroke na poročni zabavi ?
Na najini poroki bo sicer le 8 otrok v starosti od 0-12 in nisva naročila kakšnih čarovnikov in podobnih animatorjev Bi pa rada, da se tudi najmlajši zabavajo. Glede na to da je ambient odličen za igre na prostem, bi bila vesela kakšnega predloga kot kaj od domačih igrač bi se splačalo nesti s seboj (in da o tem obvestim tudi ostale). Ali morda veste, katero podjetje se ukvarja z oddajo igral (igrala na vroč zrak….) ?
Drugače pa si vsak bend vzame nekaj trenutkov za najmlajše in jim zaigrajo račke pa krokodilčke pa…. ostale pesmi, ki so jim všeč.
Aja kakšen badminton, ali podobna stvar bo tudi dobrodošla, naj malo starši pobrskajo doma, saj bodo drugače imeli oni največ problema s svojimi zdolgočasenimi otroci.
Bila sem na eni, kjer je bilo ob gostilni manjše igrišče: gugalnice, peskovnik, tobogan…. in otroci so uživali (še jest so jih komaj spravili), stariši pa malo manj, ker jih je skrbelo za talepe hlače, tako da rezervne vedno prav pridejo.
no jest sem za tiste najmlajše pod 2 leti naročila otročke stolčke da so lahko sedel normalno zravn staršev, potem sem pa v 199 shop kupila ene par igrač, avtomobilčke, kolebnice, pa tablice s kredami in so se super zabavali in igrače potem tudi odnesli s sabo domov…zvečer je bil dež, tako da igranje zunaj če prav je bilo igrišče pri gostilni ni prišlo v poštev..
sicer se pa otroci radi tudi s starši in drugimi odraslimi zabavajo, plešejo in pojejo..pri nas so tudi na karaokah peli 🙂