Najdi forum

KAKO POSLATI FAX??

V SLUŽBI IMAM FAX CANON MULTIPAS L60. KO DAM NOTER DOKUMENT, ODTIPKAM TELEFONSKO ŠTEVILKO IN PRITISNEM TIPKO ZA POŠILJANJE, MI DOKUMENT SICER POTEGNE NOTER, A MI GA NOČE POSLAT. KAR SKOZI GRE. VEDNO MI PA POTEM NAPIŠE NEKO POTRDILO, KJER PIŠE DA JE BILO POŠILJANJE USPEŠNO. NE VEM VEČ KAJ NAJ STORIM. NE VEM ALI JAZ DELAM KAJ NAROBE ALI PA JE FAX POKVARJEN. PROSIM POMAGAJTE!!

Pa si prepričana, da ga res ne pošlje? Pokliči po tel. prejemnika, morda pa deluje, če ti izpiše, da je fax poslal.

Tvoj fax v 6 sekundah pošlje stran, zato tukaj najbrž ni problema.

Če pa si bolj začetnica, kot sem bila jaz pred 15. leti, ko sem mislila, da mora fax “požreti” papir, da ga pošlje :))

JANJA, NA FIRMI IMAMO ŠE EN FAX IN SEM DOKUMENT POSKUSILA POSLATI NANJ, PA JE VEDNO PRIŠLA KOPIJA VEN, JAZ BI RADA POSLALA ORIGINAL, PA MI NIKAKOR NE USPE. VEDNO MI GA VRNE.

a se ti zezaš?

:))))))))

Pa ga pošlji z drugega faksa. 🙂

Kaj pa če bi dala original v kuverto, pa vse skupaj poslala po faksu…

:):))))))

mačkon

TISTI DRUGI FAX IMAMO SAMO ZA SPREJEMANJE DOKUMENTOV.

Ja, pa z jezikom dobro poslinit in znamko gor prilepit :))

Hehe, niste resni 🙂 Punci pač ne gre noter oziroma ji ne pride ven :)))

Svetujem, da se obrnete na kakšnega drugega uporabnika tega aparata, ki ga bolje obvlada, ali na njihov servis za nasvet. Canon pač :)))

O ja, gre noter, pa tudi ven pride. Najbrž je problem v tem, da pride ven. Za noter pa ni problema. Je sama tako napisala 🙂 ) ) ) ) ) )

Ja, ja… ni več daleč čas, ko bo vse na knofe, tudi tajnice… in takrat bo hudo za tistega, ki ne bo znal prav prtiskat in ga not pa ven dajat. Vpišite se k meni na rač. tečaj…imam poletne popuste.

Ja Suzy, ampak to je čisto normalno, da ti fax vrne original! Saj vendar ne more papirja poslati po telefonski zvezi !!!!!

:):))) :))))

mačkon

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close