kako poteka prekuženost
Novi koronavirus zdaj ni več novi. Me zanima, ali je mogoče, da smo se v letu dni mimogrede prekužili. Razmišljam, da je za zbolenje potrebna velika količina virusa ali slaba imunost človeka. Tisti pa, katere je virus malce oplazil ali imajo dober imunski sistem pa so se mogoče že prekužili, pa tega niti ne vejo.
Sem laik, zato me zanima, ali je kaj na tem.
a ti si pa glih kar z Lune padel?
A še nisi slišal, da sploh nobenega novega virusa ni, da je vse nateg farmacije….????
Aja, si slišal, samo ne verjameš?
aaaaaaaaaaaaaa, to je pa za multinicka , njega vprašaj, on ve do kdaj bo tole trajalo…….no, ja k si glih ti ti bom kar jaz povedal, to bo trajalo točno do takrat, ko se bo folk strgal s ketne in popizdilll in zmetal to ABLAST S SEDEŽEV…..če pa ne bo šlo, pa takrat, ko bo končano sojenje v Berlinu, ker tam bo baje najprej, milsim da je prva razprava septembra. Bo 1877 prič iz cele Nemčije, ZDA, od povsod, tudi iz SLO:
težava je, ker naši zdravniki nič ne sodelujejo z resnico in pravico in bo kar precej zdravnikov, ki zdaj veselo ljudi špikajo, cepijo s cepivi, ki nimajo uporabnega dovoljenja, ker še niso dale skozi vse preiZkuse, ampak ker se je kao mudilo, so tudi naši strokovni zdravniki potrdili, da so cepiva- GENSKA TERAPIJA varna. To trdijo naši zdravniki, da so varna in na sodišču se ne bodo mogli izgovarjati, da so dobili taka navodila, saj so ravno zdravniki dolžni preveriti, ali so cepiva varna. VSI BODO KONČALI V ZAPORU!!!!
A zdaj bo???