Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kako povecati njen libido?

Kako povecati njen libido?

Kako naj clovek poveca zenski libido iz 1x tedensko na vsaj nekajkrat tedensko?

Odvisno kdo sprašuje…

Nas so že v vrtcu navajali na iskanje gumbkov. Se mi zdi, da med punčkami in fantki ni bilo kakih večjih razlik v veselju, ko nam je kapnilo, kje lahko najdemo skrite gumbke…;)))

če ima ženska ob sebi nekoga, ki jo “gane”, ji ni potrebna nič večat…tako, da če vprašaš mene, boš to težko povečal, pomaga pa odkrit pogovor, vprašaj jo kaj ji je, da ji ni do seksa s teboj…

Razbremeni jo dela, pelji jo na izlete, na večerje, cartaj jo, pa te bo dobesedno prosila, da jo daš dol. Ženske so malo drugačne od moških. Za nas je dovolj da odpremo Playboj. Nevem, ampak zdi se mi, da so ženske v mladosti bile vse preveč “očkove punčke”…?

Vse, kar so ti drugi svetovali!
Plus kontracepcijske tabletke vržita v smeti. Poznam kup žensk (vključno z mano), ki so jim te tabletke požrle libido!!!!

hopla… pozabi, si ga že naje.bal

Ene ženske so za te stvari, druge pač niso… Če ti je tolko do seksa, da te to moti, raje začni oprezat za drugo, ker ne boš nikol zadovoljen!

ja, to je pa res!!! To možnost dopuščam, probaj še preden začneš oprezat!!! ;-))))

Ja, najprej to probaj. Ker iz mene je ta sprememba nardila tigrico…. je mož nehal oprezat za drugimi, zdaj ga včasih zvečer “glava boli”…..hihi….

Jaz imam drugačne izkušnje……neuničljiv je, mi ga ne požre niti antibabypilula, libido mislim….-:))))))))))

Ma, se bojim, da imaš tukaj ZELO prav….tako pač je. Pravzaprav velja tudi obratno!

Bravo.
Ampak za probat pa je vseeno, mogoče je njegova bolj iz mojega testa kot iz tvojega.

bolj jalovo početje … enim je, drugim pač ni … če je silno moteče in si zihr, da ne skriva še kaj potencialov v sebi, hm, kaj potem??? saj sam veš za možne rešitve, kajne?

Plemeniti ma prov da na zenskah delujejo dodatni vzvodi…ce smo zmatrane se zvecer zavalimo v postlo in je sex samo oddaljen spomin…ce mislmo da nas ne marate in ne razumete in ne podpirate..ni nc s sexom 😉 – to je bla zdj skrajsana verzija. 😉

Kar se pa tega tice da smo ble prevec ockove puncke se pa ne strinjam…jaz sm svojga fotra komi kej vidla kaj sele da bi me kdaj karkoli razvaju-..pa vseen name delujejo tipicni “zenski vzvodi”. 🙂

www.studentarija.net

začni ji pošiljat vroče maile…ehh, sorry, sem še vedno “čist not”…

poglej, v glavnem nam manjka “tista” vaša pozornost, ki pomeni, da vam mešamo glavo, da smo z vami zato, ker smo še “vedno vaše”, v bistvu gre za večno osvajanje…in če se spomniš, kako si jo včasih razvnel, poskusi ponovno…nežni, pa vendar strastni dotiki tekom dneva so obljuba za vroče noči…

nekaj takega…plemeniti je kar dobr povedal.

lp

Pejt v knjigarno, kupi manjši blokec. V bistvu ne vem katerega formata je, če sploh je katerega. Skratka. Najdi takega, ki je spet z dvema rinkama (kot fascikli recimo), da se listi iztrgajo brez odvečnih ostankov. Eh. Opisovanje predmetov mi ne gre. :))))

Skratka. Ta blokec uporabi kot “bone” za različne aktivnosti, ki jih bo uporabila, ko se ji zazdi.

– bon za sex na mizi
– bon za sex v kopalnici
– bon za blow job na nenavadnem mestu
– bon za erotično opravo po želji
– bon za dobro uro božanja
– bon za pustit me gledat čempijons lig :)) (ta naj bo zate)
– bon za sex s souporabo umetnega dilda
– bon za gledat me, ko masturbiram
– bon za pridružit se masturbaciji
– bon za udeležbo tretje osebe v postelji (moškega)
– bon za tretjo osebo po želji
– ………..

Safe sex! ;))

New Report

Close