Kako povecati njen libido?
Plemeniti ma prov da na zenskah delujejo dodatni vzvodi…ce smo zmatrane se zvecer zavalimo v postlo in je sex samo oddaljen spomin…ce mislmo da nas ne marate in ne razumete in ne podpirate..ni nc s sexom 😉 – to je bla zdj skrajsana verzija. 😉
Kar se pa tega tice da smo ble prevec ockove puncke se pa ne strinjam…jaz sm svojga fotra komi kej vidla kaj sele da bi me kdaj karkoli razvaju-..pa vseen name delujejo tipicni “zenski vzvodi”. 🙂
začni ji pošiljat vroče maile…ehh, sorry, sem še vedno “čist not”…
poglej, v glavnem nam manjka “tista” vaša pozornost, ki pomeni, da vam mešamo glavo, da smo z vami zato, ker smo še “vedno vaše”, v bistvu gre za večno osvajanje…in če se spomniš, kako si jo včasih razvnel, poskusi ponovno…nežni, pa vendar strastni dotiki tekom dneva so obljuba za vroče noči…
nekaj takega…plemeniti je kar dobr povedal.
lp
Pejt v knjigarno, kupi manjši blokec. V bistvu ne vem katerega formata je, če sploh je katerega. Skratka. Najdi takega, ki je spet z dvema rinkama (kot fascikli recimo), da se listi iztrgajo brez odvečnih ostankov. Eh. Opisovanje predmetov mi ne gre. :))))
Skratka. Ta blokec uporabi kot “bone” za različne aktivnosti, ki jih bo uporabila, ko se ji zazdi.
– bon za sex na mizi
– bon za sex v kopalnici
– bon za blow job na nenavadnem mestu
– bon za erotično opravo po želji
– bon za dobro uro božanja
– bon za pustit me gledat čempijons lig :)) (ta naj bo zate)
– bon za sex s souporabo umetnega dilda
– bon za gledat me, ko masturbiram
– bon za pridružit se masturbaciji
– bon za udeležbo tretje osebe v postelji (moškega)
– bon za tretjo osebo po želji
– ………..
Safe sex! ;))