Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako povečati oprsje?

kako povečati oprsje?

Sem 24 letno dekle, vitke postave in še kar lepega videza. Edino kar me že leta moti na meni je zelo majhno oprsje. Ne vem kaj naj storim, vem pa da moram ukrepati.?To mi zelo zmanjšuje mojo samozavest, in tudi zelo sključeno hodim okoli ker me je sram. Ko se odpravim kupovat nederček, si vedno izberem takega da ga lahko dvakrat podložim, da potem sploh zgleda da imam kaj prsi. Ko pa sem brez nederčka, pa je tako kot da jih nimam.

A mogoče kdo ve koliko stane lepotna operacija za povečanje oprsja? In kje se da to urediti oz. prijaviti?

vsekakor za začetek rame gor pa glavo pokonci!
nikakor sključeno okrog hodit 🙂
za lepotne operacije pa uporabi iskalnik za net in prosim prosim dobro premisli :))

pa enega lepega silvestra ti želim!

Živjo,

Ali jemlješ kontracepcijske tabletke, meni so Diane 35 povečale prsi za skoraj več kot pol številke, res pa je da nima ravno majhnih.

Glede operacije, pa si prej preberi kaj vse so napisale ženske, ki so se podvrgle taki operaciji. pojdi na google in vtipkaj npr. breast enlargement ali kaj podobnega in boš našla polno forumov s to tematiko.

preden pa karkoli narediš, res premisli,
mislim, da je norija za velikimi prsmi samo zaradi medijev, in ljudje sploh nimajo več občutka kaj je normalno in da je naravno čisto lepo. Tudi majhne prsi so zelo čarobne, to pravi marsikateri fant.

moj nasvet lahko dobiš,če mi pišeš na moj email,dekleta prisegajo,da deluje 100%,pa še čisto naravno je.
Zaenkrat pa lepe praznike.

Živjo
Vse si lahko prebereš na spletni strani www.************.net. Vse je podrobno razloženo, tudi izkušnja neke mamice je opisana, cene in seznam kirurgov ki to pri nas opravljajo.
lp

sama sem bila na operaciji, večkrat so mi jop morali ponoviti, še vedno čutim strašne bolečine; stane pa cca700.000 SIT; ne svetujem!!!!!!!!!

Ne počni tega. Malo več samozavesti in pa – vtisni si v glavo zadnji stavek, ki ti ga je napisala Ula. To pa pravim zato, ker si želiš imeti večje prsi predvsem zato, da bi ugajala nasprotnemu spolu, to pa ni v redu. Fant, ki te bo vreden in te bo hotel obdržati, se ne bo oziral na to.
LP

Kontracepcijske tablete DIANE so en veeelik šit!
Jemala sem jih nekaj let nazaj zaradi mozoljev, imela sem res lepo polt a tudi 6 kil več! Aja, pa joške tudi!
Hvala lepa!

Ti pa kr obdrži tvoje mozoljčke – prsi, marsikateri moški jih ima raje od velikih in pa koneckoncev zakaj moraš imeti Velike prsi?
Ker je IN? Ker misliš da boš moškim bolj všeč?
Bodi zadovoljna s sabo taka kot si, sprejmi se in boš srečna!

Srečno novo 2004!

Biby, največja napaka, ki jo delaš, je, da hodiš sključena. To ti potegne prsni koš navznot in še tisto malo prsi, kolikor jih je, ne pride do izraza. Zato mi je od vseh še najbolj všeč Tejin nasvet – glavo gor.

Stegnjene roke dvigneš nad glavo in se vzravnaš, da sežeš kolikor se da visoko. Trebuh potegneš not. Stojiš na celem stopalu, ne na prstih. Potem spustiš roke, trup in rame pa naj ostanejo v nespremenjenem položaju. Tako, zdaj imaš pravilno držo. Naredi to pred ogledalom – boš takoj opazila razliko. Od začetka se moraš malo kontrolirat, da se spet ne “posedeš”, sčasoma ti pa taka drža preide v navado.

Če fant lahko žvižga, hrati pa ima toja prsa v ustih, potem se lahko sekiraš, drugače pa raje glavo pokonci. Nihče ni popoln. Ene imamo preveč kilogramov, ene preveč celulita, druge noge na O ali X, ene pa malce manjše oprsje. Mislim, da te fant ne bo imel prav nič bolj rad, če boš imela oprsje C.
Veš, jaz sem se dolga leta furstrirala zaradi odvečnih kilogramčkov, nato pa mi je enkrat ena res XXY debela punca rekla:” Takšna sem kot sem in tisti, ki bo moj fant, me bo moral imeti rad takšno kot sem, ne takšno, kot naj bi po njegovem bila!” S temi besedami, mi je precej dvignila samozavest in sem živela lažje sama s seboj.

Jaz vsekakor priporočam.

Jaz sem si dala to narediti 2 leti nazaj.

Problem povečanja prsi je pri nas še vedno stvar predsodkov in to predvsem s strani žensk, ki teh težav nimajo. Pač ne razumejo, da obstajamo tudi takšne, ki modrčka za svoje majhne prsi sploh ne dobimo.
In, ki nikoli niso videle pogleda fanta, ko odpne 2x podložen modrček in pod njim najde nič.

Take seveda lahko nalagajo o samozavesti.

Problem je tudi v tem, da je folk obremenjen z bejbami tipa Pamela Anderson, ki so s povečavo tako pretiravale, da sploh nimajo več prsi, ampak balone… v 99% procentih, če jih ne pošlataš noben ne more zgruntat, da niso prave. Izgled je običajno zelo naraven, posebej ko preteče kakšno četo.

Kar se tablet Diane tiče…učinek povečanja prsi imajo le na tiste ženske, katerim se maščoba že po naravi rada nabira na prsih. Meni, ki sem bolj hruškast tip, pa so se tisti trije kilogramčki prijeli na ritki. Pa še en side effect imajo .. mnogo žensk po njih trpi za sekundarno amenorejo (izguba menstruacije) potem, ko jih nehajo jemati…lahko mineta tudi 2 leti, da se ciklus uredi!

Je pa še en keč silikonskih prsi, daj si jih delat zaradi sebe ne zaradi moškega, ki bi ga rada zapela ali obdržala. Marsikak moški prisega na velikost, pa mu silikon ni všeč.

Moj nasvet..dobro premisli, predvsem zakaj oz. zakoga to želiš storiti.
Zase lahko rečem, da odločitve ne obžalujem.

Hvala ti za odgovor. Vidim da me zelo dobro razumeš.
Zanima me kje si si dala povečati oprsje, če je sedaj s teboj vse OK in koliko si plačala??? Nekateri me strašijo da ful boli – po več let. Je to res?

s straniščnim papirjem se ribaj med zizami 🙂

(star vic)

dr. Fabijan v Kranju…cena je bila nekaj čez 400 000 SIT

zahtevati pa moraš, da ti dajo garancijski list za implatante…you never know, če pride do slabega implantanta (torej ne, če pride do problema z vezivno ovojnico) in rupture, ti ga morajo zamenjati na lastne stroške (nov implantant + stroški operacije)

bolečina…mene je bolelo 2 dni, kakšnih 10 dni pa sem se malo bolj pazila in nisem delala nenadnih gibov z zgornjim telesom.

Jest bi pa manjše… Po porodu sem prilezla na košarico E in verjemi, da ni fajn. Prej sem imela D, pa so bile tudi ogromne. Men osebno so najbolj všeč B… Velike, pa ne prevelike in ne premajhne…. Ti malo posodim? ;))

Keberček, če je bil ta porod pred kratkim, se bo zadeva verjetno uredila nazaj.

Biby in Valery… lahko si predstavljam pogled fanta, ja. Kakšen bi bil pa vajin pogled, če bi ugotovile, da ni mišičnjak, ampak ima podloge v majicah? Tako bom rekla, če mene vprašata, sta za razočarane poglede v veliki meri krivi sami. Če bi fantje od začeka vedeli, kaj lahko pričakujejo, ne bi bilo razočaranja v odločilnem trenutku.

Pa ne mislita, da teoretiziram. Če tisto, kar imaš, malo oblikuješ z dobrim modrcem in ponosno nosiš, je čisto v redu. Zamisli, niso čisto vsi vrženi na zelo velike. Tisti, ki išče punco na podlagi številke modrčka, pa naj jo še naprej išče.

Jaz pa nimam ne premajhnih in ne prevelikih, a po treh otrocih in njihovi nekajmesečni “najemnini”, visijo dol – logično a ne.

Sem se tudi sama zanimala, za operacijo, pa vidim, da bom morala še naprej igrat loto ali kaj podobnega, pa če bo sreča…

Za trenutno stanje v denarnici, je takšna operacija nedosegljiva.

Lp

Pa se vas lahko najde sto takih, ki boste politizirale drugace. Ce ste zadovoljne s svojimi – prelepo. Jaz s svojimi nisem in si bom pac nekoc privoscila oprecaijo. Cisto zase in za nobenega drugega…

Podlozene modrcke bom pa tudi se nosila, ker se mi zdi, da pac naredijo lep izgled.

Pa bomo ponosne in zadovoljne vse- tiste s tapravimi in tiste z umetnimi. Srečno!!!

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

draga Jožica in njej podobne,

to je točno to o čemer govorim, ena debilna baba, ki je zadovoljna s svojimi prsnimi merami, pa potem pametuje kako naj lajf pedenajo ostale

tako za informacijo, največ je imela čez mojo operacijo povedati tista moja znanka, ki si je dala polepšat nos. Toliko o ženski zavisti ali pa samopromociji po principu “jaz sem pa najbolj kul, imam dobre joške in pospravljeno podstrešje”

Za premislkek…brez podloženega modrčka verjetno sploh ne bi prišla tako daleč, da bi si ga tip želel odpeti

In tipi ne nosijo podložkov za mišice, zato je kaj bi bilo če bi bilo, precej neumestno tupiti.

Svet je pač tak, moški palijo na vizuelnost, vsaj v štartu, ženskam smo v primerjavi z njimi precej manj mahnjene na moške mišice, kot pa so oni na ženske joške (govorim seveda za povprečja, izjeme pa so itak na obeh straneh)

Jaz tudi! Ampak ne povečati, pač pa zmanjšati… Jožica, rodila sem pred 15 meseci. In zadnje čase mi tudi E košara postaja utesnjena…

Biby, zelo dobro te razumem, da se počutiš nelagodno. Jaz se tudi, le da imava kontra primer – vsaka v eno skrajnost. Za koliko pa bi si povečala, če ni skrivnost? Več od B? Hm, ker sama ne vem kako gre pri zmanjšanju. Mi bojo lahko zmanjšali za tako veliko?

LP in ne oziraj se na zavistnice…

Hvala za razumevanje!!!

Povečala bi si jih verjetno res samo do B. Zagotovo nebi pretiravala. samo rada bi, da bi kdaj v življenju brez zadrege oblekla kakšno majico brez modrca. Da bi v pižami zgledala kot ženska! To je moja največja želja. Raje imam silikon kot pa neko vato v modrcu! In na to operacijo bi šla po lastni želji, ne zaradi kakega tipa.

Vallery hvala ti za informacije!!!

Narobe razumljeno. Nisem zavistna, še manj pa idealna. Nasprotno, tričetrt življenja sem se borila s kompleksi, še zdaj me v kakem slabem dnevu zgrabi… Ampak nekako mi je za silo uspelo te komplekse premagat. Kaj pa vem, mogoče tudi zato, ker niti slučajno ne premorem denarja za operacijo, in sem se tem bolj intenzivno učila, kako biti zadovoljna s svojo zunanjostjo.

Moji posti naj bi bili spodbudni in se iskreno opravičujem, če je izpadlo drugače.

Biby in Vallery,

Jaz vaju pa podpiram. In razumem… In vse, ki se ubadajo s temi problemi.

Kako nositi poletne srajcke, kako obleci oprijeto majcko, ce si spredaj kot fant, kopalke???

Ze celo zivljenje se ubadam s temi problemi. Diane 35? No, koza je bila boljsa. Imela pa sem tezave zaradi hiperpigmentacije, popokanih kapilar in seveda, povisan pritisk. Vsaj kil nisem dobila.

No, da ne bom prevec negativna. Mojega majhne prsi ne motijo. Pravzaprav nobenega mojih partnerjev do sedaj ni motilo, da imam majhne. Saj je bil z mano zaradi mene in ne zaradi velikih. Hja, saj se je ze na zacetku videla, da nisem prav zelo obdarjena. Ane?

Prav pred kratkih sem mojemu povedala o frustracijah, ki jih imam, pa se je pravzaprav le zacudil. Ja kako pa ravno ti? A jaz, sem ga vprasala? Ne le jaz, VSE, ki se vsakodnevno ubadamo s tem. Tista, ki pravi, da je ne moti , da ima tako majhne prsi, s tisto je nekaj narobe, ali pa se kompenzira na kak drug nacin, saj vse rade ugajamo. Samo, da povem natancneje, kaj sem s tem mislila. Imam prijateljico, ki ima majhne, si oprsja ne podlaga in je tudi sicer zelo samozavestna. Ko se je porocila, pa je imela podlozeno porocno obleko. Ne, da bi me motilo. Ampak PRESENETILO me pa je. In malo sem se vseeno zamislila.

In vecje prsi bi rada tako kot Vallery ali Biby zaradi sebe. Da bi lahko oblekla majcke in srajcke, ki jih do sedaj nisem. Da se ne bi skrivala v prevelikih oblacilih. No, ker sem nisem cisto prepricana, ce se v resnici zelim operacije, bom upala, da se bo oprsje z nosecnostjo kaj povecalo. Ce ne pa se mi zdi, da se bomo se videle.

Ja, ce jih nimammo je problem, ce so pa prevelike, pa ocitno tudi…:-)

Res lep dan in preostanek praznikov vam zelim!

Če jih lahko pokriješ z dlanjo ene roke so čist OK.

Ja lahko jih pokrijem z dlanjo! Ampak moje roke so manjše kot moške!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close