Kako PowerPoint point
Meri285, 26.02.2024 ob 18:45
Hm…a to delaš power point za tvojega O.Š. sončka…?
Je bilo glih včeraj na 24.ur- Fokus- Projekt otrok-
Kolk se to tekmuje med starši za super. duper power point- a otrok ga ne zna povedat…
Če nimaš odgovora. Sončku ne morem pomagati. Ti si se verjetno že rodila z diplomo, ali kako?
Ne znava pogledat iz PP iz kje je sliko potegnil in vse zaprl.
Je kdo ki ve kako?
modrivrag, 26.02.2024 ob 19:27
Si našla? V googlu klikneš ta aparatek – slikovno iskanje in prilepiš sliko in ti bo poiskal..
To smo probali, pa noče kopirat slike v iskalnik iz pp. Če bi sliko po sliko shranil bi verjetno šlo, direkt iz PP slike noče kopirat in prilepiti v iskalnik
Hvala
Pupa Glupa, 26.02.2024 ob 08:13
Dobro jutro in vsem lep dan!
kil
Kokoši anonimno, 26.02.2024 ob 10:40
Joj no, 26.02.2024 ob 10:35
Ona ti je enkrat napisala pedofil. V naslednjih dneh se je opravičila, ker je bila kruta. Vsi ti večkrat povemo, da si pedofil in si seksualni predator. In jaz se ne mislim oravičevat. Si pisal kako čakaš na mlade obupne fante. Pupa glupa bo že videla sama kdo si.
“joj no”,
Včeraj si se zraven še domislila tudi tega, da so te fantje brez strehe nad glavo in jih jaz izkoristim.
V drugi temi pišeš pa, da me bo kdo razbil kot kanto, v še eni drugi pa, da vam ženskam geji speljujemo moške.
Nikoli nisem nobenega moškega speljal ženskam! Če je že biseksualcev 1000 krat več kot pedrov, ampak so žal 1000 krat bolj nevidni in manj opazili, to še ne pomeni, da so jim bolj všeč moški kot ženske!
95% (ali pa še več) biseksualnim moškim so bolj všeč ženske kot moški. Pač rabijo samo popiti kozarček in prepričati jih je treba, da ni nič narobe z njimi, ker ima pač večina moških kdaj istospolne občutke in so takoj za stvar! Včasih grejo še celo do konca pri seksu. Ampak to samo včasih. Ponavadi bi pa samo oralo, ali bi se zalizovali…
In tebe to moti kuzla kaj?
Bi takoj nagnala svojega partnerja, če bi vedela, da ga je preden sta bila skupaj dajal tipom za vleči?
A zato so moški tako homofobični in tako zaprti, glede svoje resnične seksualnosti in nikoli ne priznajo, da jih vsaj minimalno privlačijo moški? A ZATO, DA VAS ŽENSK NE BI ODVRNILI, A ZATO TAKO SKRIVAJO?
DA TE NE BOM JAZ RAZBIL KOT KANTO PROKLETA PSICA!!!!
Če nau kdo tvojga otroka že prej razbil, ko se bo sdovolj star, da se bo kot najstnik šel kot najstnik ven zabavati. Kakšen prenapet biseksualec, ki bo zafustriran zaradi svoje seksualnosti. In bo potem preveč tetosterona sprostil tako, da se bo napil in koga razbil. Namesto s fukom.
Pa bo pol tvoj otrok s preklano glavo kje v mlaki krvi obležal.
iloj