Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako pozdravimo kožo z urinom?

Kako pozdravimo kožo z urinom?

Pred kratkim je bila na starševskem čveku tema o tem , kako si lahko pozdravimo kožo s svojim urinom. Objavljen je bil zelo dolg članek. A mogoče kdo ve, kako bi ga našla, ker bi ga res potrebovala.
Najlepša hvala za pomoč

Oooo fuj.
A, če to ne pomaga, se pa z drekom namnažeš?
Ojojoj.

To pa res ni nič takega, da bi se bilo za zgražat. Avtourinoterapija je stara skoraj toliko kot človeštvo. Za zajtrk čašiča svežega jutranjega urina baje ful pomaga.

sicer ne morem pomagat ampak lijak, pazi, da ne boš ti kdaj potreboval/a tega članka. Ko je človek v stiski…Vprašala je oa samo za članek in ne za tvoje mnenje.

Jaz sem slišala, da se namažeš po obrazu z jutranjim urinom in da res pomaga. Na ta način so se zdravili taboriščniki med vojno. Poznam jih kar nekaj, ki tudi pijejo svoj urin.
Preberi to, mogoče ti kaj pomaga: . LP

Kako so eni ljudje zavrti. Ne vidijo dalje od svojega nosa. In čendko že uporablja ali se obnaša akj drugače kot oni je fuj. To je le znak njihove nevednosti.
Jaz ne pijem, sem pa se en čas mazala. Urin priporočajo kozmetičarke in dermatologi, ko nič več ne pomaga. oznam osebo, ki ji ni pomagalo nič razen tega. Še vanessa vilams, bivša miss amerika, ki je sedaj znana igralka in igra tudi pri grdi rački, je rekla da se je mazala z urinom in ji je ta pomagal. URINOTERAPIJA – shivambu (zdravilna voda)

– ZA RAKAVE BOLNIKE
– BOLEZNI IMUNSKEGA SISTEMA
– OKVARE ZARADI VIRUSNIH OBOLENJ:BORELIJA, MENINGITIS
– zdravljenje zob, masiranje dlesni in grgranje
– vzdrževanje mladostnosti, podaljševanje življenja
– hitro zdravljenje ran
– kdor preživi srčni napad, naj v roku 6 ur dobi intravenozno injekcijo UROKINAZE, izvleček iz urina (encim) – preprečuje nastajanje krvnih strdkov in raztaplja strdke, ki so že oblikovani urin stimulira kostni mozeg, da proizvaja eritrocite – proti slabokrvnosti
– urin uravnava delovanje vseh hormonov
– lažje se prenašajo podnebne spremembe
– pospeši se metabolizem
– urin uničuje bakterije, ki povzročajo bolezni, predvsem prebavni sistem
– izboljšuje delovanj ledvic
– lajša bolečine ob poškodbah

KOLIČINA: 1 DCL SREDNJEGA CURKA JUTRANJEGA URINA ALI VSAJ 8 UR STARANEGA URINA 1 X ALI VEČKRAT DNEVNO. Ostala zdravila, če je potrebno, se lahko jemljejo. Presledek med menstruacijo naj bo 4 dni.

Sladkorni bolnik mora srednji curek jutranjega urina segreti na 40 stopinj C, ga ohladiti in šele nato popiti. Urinoterapija se naj izvaja vsaj 3 mesece, pri težjih boleznih pa več kot leto. Lasten urin zdravi vse bolezni in človeku da moč, da lahko ohranja svoje zdravje. Uživaj zdravo in primerno prehrano, gibaj se in pravilno izvajaj terapijo.

Sveto pismo: Pij vode lastnega izvira, Kadar se postiš, si mazili glavo in umivaj obraz.

Občutek odpora do urina mine v 4 dneh, zato je smiselno uživati urin v majhnih količinah. Pol ure po pitju ne uživaj še hrane.

ZA VZDŽEVANJE ZDRAVJA
Popij skodelico do 200 ml enkrat dnevno zjutraj, srednji curek. Če je urin premočan, ga razredči z vodo. Ljudje, ki redno pijejo lasten urin, redko zbolijo, kajti imunski sistem se močno okrepi.

PREHLAD
Poleg jutranjega urina, popij še 2 skodelici – skupaj torej 3 in delaj >neti

Za posladek pa kos Markovega blata iz BB ja:-)

tiste sestavine iz urina, ki so koristne za kožo dobiš tudi v kremah (urea)
zdravstveni nasveti iz svetega pisma pa so rahlo zastareli, a se ti ne zdi?

kak tumor?? kako se tumorji izločajo???

mambodžambo če mene vprašaš.

Ali ni predpogoj za to terapijo popolnoma zdrav urin? Kako veš, kdaj je urin res zdrav?

Nevem, ker sem to le skopirala. Za kožo vem da pomaga. na tumorje naj bi deloval tako da uniči tiste neprave celice. Uničuje jih počasi, zato tumor razpada in na koncu odmre. Tako sem nekje prebrala, nevem pa od kod imam to kopirano. Od nekje na netu je.

ja urin pa mora biti zdrav. Saj veš če imamš kak virus in si prehlajen, te bolijo ledvice al ise slabo počutiš.

http://www.satyanandayoga.tara.si/aau_odlomek.php

Jaz se spomnim, da mi je oče pripovedoval, da ko so bili majhni doma na kmetih, se je vekrat ko je bil bos kresnil v kakšen nožni prst do krvi in se je lepo polulal po prstu, da je razkužil rano….

Sem ” starejši” in to delam še danes-kot je bubalu napisala.Samo to.

Čaki, si prehlajen in urin ni OK, ampak vseeno ga naj bi pil, ker pomaga pri prehladu.
Kateri urin pa potem piješ?
Možev?
Đizs, ko bi folk mal razmišljal, kaj je vse v urinu – koliko strupa se z urinom iz telesa izčisti….
Jep, mambođambo….

hehehe
in ker je napisano na internetu, je seveda res.

količine, ki jih je treba spit so enormne. 1500 g urina na dan pri rakavih bolnikih. to je liter in pol, če še nihče ni preračunal. s tem, da lahko dobiš pri sebi vsak dan deci jutranjega urina, ki je uporaben, ostalih 14 deci pa nafehtaš okrog pri sosedih?

drugač pa po moje urin ne razkužuje, ker je pa sterilen – pod pogojem, da si zdrav, naredi verjetno manj škode, kot če bi si rano izpral s kako okuženo vodo.

aja, da prispevam k tej folkori uporabnosti urina… tud glivice uničuje by the way. sem videla v enem filmu. je zihr res.

Ja samo to pa imate prav. Nisem nato pomisla. Imam malo daljšo lajtungo. Sem pa nekje prebrala da se lahko pije tudi izjemoma urin bližnjega sorodnika. Pri meni je bilo tako da se mazala po obrazu in mi je pomagal, potem pa sem fasala vnetje mehurja in ledvic pa sem postala flekasta. Zato sem potem nehala. Jaz msilim da se nemoreš mazat če imaš kakšno okužbo sečil ali pa kaj podobnega.

Glede na to, da postan urin zaudarja, koliko pa potem smrdite okolici?

Če si hlačk ne menjavaš res smrdi, drugače pa ne. In saj ni treba da greš tak na sveže namazan ven. Počakaš nekaj minut in se posuši. Sploh pa ne smrdi skoraj nič.

strinjam se z ugotovitvami, da je lasten urin dobra, ne le dobra, izjemno učinkovira terapija. tudi sama sem prizkusila na svoji koži, z mazanjem.
prilagam izjavo Savine Atai.
tisti, ki pa žal nimate nič pametnega prispevati k stranem, ki naj bi bile namenjene deljenju izkušenj in pomoči, kot da izkazujete gnus, pa svoja mnenja raje izražajte kje drugje. vidim, da je kulura pri nas res zelo na nizkem nivoju.

Lasten “zlati eliksir”

– Priporočate tudi jutranje pitje urina. Ga sami pijete?

“Hecni smo. Samoumevno nam je piti mleko živali, jesti kurjo menstruacijo (jajca), kri in urin živali nam nista tuja (urea je pomembna sestavina mnogih antiaging krem), misel na to, da bi se regenerirali z lastnim “zlatim eliksirjem”, pa se nam zdi bizarna, absurdna in ogabna. A medicinskih in znanstvenih dokazov, kako učinkovita, regenerativna in zdravilna je uporaba lastnega urina, je ogromno. To, kar imamo za fuj in fej, je v resnici sterilna tekočina, ki ne vsebuje patogenih organizmov. Seč sestavlja približno 95 odstotkov vode in 5 odstotkov drugih snovi: mineralov, beljakovin, encimov, hormonov, protiteles, fermentov, snovi za rast, imunološko aktivnih živih snovi, vitaminov in aminokislin. Urin je zdravilo in hkrati naš lastni zdravnik. V njem se najde popolna zrcalna slika hormonskega stanja v telesu. To tudi pojasnjuje, zakaj že najmanjši odmerek seča ugodno vpliva zoper vsak bolezenski proces. To potrjujejo tudi izsledki raziskav ameriških znanstvenikov, dr. Burzynski je v sodelovanju z bolnišnico M. D. Andersona in z newyorškim inštitutom za raka odkril, da snovi iz človeškega urina spreminjajo rakaste celice ter do 97-odstotno lahko ustavijo razvoj raka. Pitje seča prežene tudi depresijo in nespečnost. Melatonina, hormona uravnavanja spanja in pomembnega antioksidanta, je največ prav v jutranjem seču. Sama sem že kot deklica poslušala predavanja elitnih ruskih zdravnikov o tem, da urinoterapija pomaga pri zdravljenju vseh bolezni, od raka in aidsa do diabetesa, tumorjev … Tudi v vseh verskih knjigah (od Biblije do Ved, Damar Tantre …) sem brala o tem, kako priporočljivo je za duhovni razvoj in imunost organizma. Mogoče zato nisem nikoli imela nekega odpora do tega. Eden izmed mojih čudovitih učiteljev v Indiji mi je lepo rekel: “Kdor se ima rad, sploh ne komplicira pri srkanju “vode življenja”. Avtourinoterapija je najnatančnejši merilec, koliko se sprejemamo, ter pokazatelj, ali ego vodi nas ali mi uporabljamo njega.” Strinjam se z njim, istočasno pa menim, da mora vsaka stvar dozoreti in da pitja urina ni potrebno izbrati za prvo postajo pri uvajanju čarobnih sprememb za povečanje vitalnosti, lepote in zdravja. Lažje je začeti s superživili, z zelenimi smoothiji, z jogo obraza … Potem se zgodi spontano stopnjevanje. Čeprav je v resnici prav urinoterapija najlažji, najbolj naraven in osnovni korak. Je tudi mati ajurvede in homeopatije … Seveda ga pijem. Zadnja tri leta. Od takrat naprej je moje zdravje šlo strmo navzgor; celo posledice hude prometne nesreče, ki me je skoraj stala noge in mi je poškodovala živčevje hrbtenice, so sanirane. Absolutno k temu pripomore moj življenjski slog in nutricistični načrt, a to mi je temeljno.”

New Report

Close