Kako pravilno izvajati felacijo?
Mmmmmm…njami…vsa mokra in slana sem prišla iz vode…voda kaplja iz mojih dolgih las…bradavičke mi stojijo in čakajo, da jih ogreješ…slačim se in se želim uleči na visečo mrežo…opazuješ me in se mi prikradeš za hrbet…pritisneš se k meni…to v meni prebudi neverjetne občutke…umakneš mi lase in me poljubiš na vrat…nadaljuješ proti ramam…s prsti mi greš po telesu…joj kako si te želim…prepogneš me naprej ter počasi povlečeš iz mene spodnji del kopalk…nagajaš mi s prsti, jezičkom…rečeš mi naj se usedem na visečo mrežo…nazpreš mi noge…me poljubljaš vsepovsod le ščegija se vsake toliko narahlo dotakneš z jezičkom…joj kaj mi delaš…noro mi paše…primem te za glavo in jo usmerim na mojega ščegija, želim si tvojega jezička na njem…meša se mi, kako dobro znaš to početi…globoko diham in ne želim da odnehaš…vendar… :)))
Vendar…imava ves čas na tem svetu samo za naju…zato ne hitiva… Okušam tvoje sokove pomešane s slano vodo..jezik mi drsi od ene luknjice do druge…obe mi želita jezik posrkati vase…utripata kot tvoj željni gumbek, ki te strese od vsakem dotiku konice jezika na njem… bežno se ga dotakne, zaokroži okrog njega…in spet nadaljuje svojo pot med tvojima razkrečenima nogama…dlani drsijo po notranji strani stegen…preko trebuha z vrhovi prstov, da se koža naježi…do prsi.. zaokrožijo okrog njih in med kazalec in palec ujamejo nabrekle bradavičke…gledam te v oči in vidim te kako ti prija…vedno globlje dihaš…tvoji prsti me držijo za lase in me usmerjajo na ščegetavček… držim te na robu… všeč mi je to…da si me brezupno želiš a te ne pustim preko…ne, ne, še..a te vseeno vprašam…si ne želiš? Hočeš, da ti pride, da se ti meša in se izgubiš pod mojimi rokami..? Hočeš, da te pof***m? Divje, močno, strastno in po moško…? Jaaa.. hočem te…daj me…zdaj… Odgovarjaš.. a imava ves čas na tem svetu…zato se ti nasmehnem, obozujes ta moj nasmeh, in se ti odmaknem… Položim te s trebuhom navzdol na visečo mrežo..stopim preko tebe in začnem masirati tvoj vrat in ramena..stojim preko tebe, tako da čutiš kako se te nabrekel dotika med ritnicama…pijem slane kapljice iz tvojega vratu, ramen in hrbta… Tako zelo si te želim..a imava ves čas na tem svetu…v uho ti zasepetam, da sem rezerviral sobico za naju..z velikim ogledalom na stropu in steni… rdečo svetlobo in svečniki…samo za naju, da bova lahko sama…samo jaz in ti… obišči jo… takogreto afna email pika com… Moje dlani drsijo po tvojem hrbtu ob straneh tvojega voljnega telesa in se vračajo po sredi navzgor…drgnem se med tvojima ritnicama…stiskas ju in ga hočeš ujeti mednje…med ustnice ujamem tvoj ušesni mešiček in ga nežno ugriznem…z jezikom ti grem v uho…zasepetam ti, da si te obupno želim, da hočem vate..a imava ves čas na tem svetu… :))