Kako preboleti zaljubljenost
🙂 kako veš? Vsak ima napake…popolnega ni…zaljubljenost v rožnatih očalih…
Takih je nešteto na tem svetu, na tebi pa je odločitev za koga se boš razdajala, usmerjala svoje misli in dejanja.
Sedaj, če partnerja zanemarjaš je logično, da svoje misli usmeriš drugam in ko si dovoliš sanjarit nisi več daleč od zaljubljenosti.
Če bi bil, te ne bi skenslal.
Takih je nešteto na tem svetu, na tebi pa je odločitev za koga se boš razdajala, usmerjala svoje misli in dejanja.
Sedaj, če partnerja zanemarjaš je logično, da svoje misli usmeriš drugam in ko si dovoliš sanjarit nisi več daleč od zaljubljenosti.[/quote]
Je bolj kontra. On mene zanemarjal, zato se spletlo prijateljstvo.
Če bi bil, te ne bi skenslal.[/quote]
Hvala punci to sem potrebovala.
Vprašaj moža kaj on meni na vse to …
Sedaj, če partnerja zanemarjaš je logično, da svoje misli usmeriš drugam in ko si dovoliš sanjarit nisi več daleč od zaljubljenosti.[/quote]
Je bolj kontra. On mene zanemarjal, zato se spletlo prijateljstvo.[/quote]
A seveda….. on je kriv, da si se ti zaljubila v drugega…. 😛
Ti razmišljaš na način kaj vse morajo drugi naredit zate, da bi se ti bolje počutila in da se ne bi zaljubljala v druge. Na tak način se ti ne bo nobena ljubezen, še manj zaljubljenost, končala srečno.
Vprašaj se raje kaj vse nisi TI naredila, da ti veza razpada.
Najlažje od vsega se je zaljubit v nekoga, se “drogirat” v iluzijah, ki jih sproduciramo v svoji glavi, veliko več truda in zavestnih odločitev je treba, da zveza uspeva tudi še potem, ko se iluzije razblinijo.
Po moje bo kar vesel, da bo izvedel in šel lahko naprej tako, kot si sam želi.
Ona pa si bo s tem naredila uslugo in si bo lahko brez spon iskala princa svojih sanj še naprej.
Ta, s katerim je sedaj ni princ… bile pa so le sanje, pri obeh, očitno.
Ene pač rabijo prince, enim je pa normalen moški dovolj.
Jbg… life is tough, can be even tougher if you’re stupid.
Veza ne razpada. Sem pa storila veliko, da bi bila takšna, kot si želim. Nekateri imamo visoka pričakovanja. Veliko dajemo in tudi pričakujemo. Ne sodit, če vam niso poznana vsa dejstva. Seveda bo pa izvedel zato, da se potrudi. Ni ničesar za prikrivat.
Zaljubljenka… čisto preprosto, daleč od oči, daleč od srca. Problem je, če ga še videvaš. Zamenjaj vse okoliščine, kjer ga videvaš. Ali pa se loči in bodi z njim. Samo v imenu moških te prosim, ne buzeriraj ga s “samo prijatelja”.
Forum je zaprt za komentiranje.