Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis kako prebrati vse lepe knjige

kako prebrati vse lepe knjige

V našem kratkem življenju nam ne bo uspelo prebrati vseh dobrih knjig.
Rada imam knjige in dostikrat ne vem, kaj bom v knjižnici našla, kadar grem tja brez načrta. Odvisno je tudi od okusa.
Kje dobite vi navdih za knjigo, ki jo želite prebrati?

najprej se sprijazni s tem, da NIKOLI ne boš mogla prebrat vseh lepih knjig. predvsem za to ne, ker izhajajo vedno nove in nove : ( zato jaz tudi ne maram brat bukle : ( če bi hotla prebrat vse zanimive knjige, ki jih predstavijo tam notri, bi morala bit včlanjena v knjižnice po celi sloveniji, bit najmanj rokefelerjeva dedinja in cel dan počet ničč drugega kot brat, brat, brat …

Navdih dobim tule, v Bukli, na policah z novitetami v knjižnici, na amazonu … hm, tako nekako.

Predvsem tukaj in od priporočil prijateljev, seveda pa to ni zagotovilo, da mi bodo vse predlagane zares (ali sploh) všeč. Je pa še kar ‘ziher’. Obvezno pa ob obisku knjižnice izberem še kaj ‘kar tako’, zaradi dobrih izkušenj z avtorjem ali priljubljene teme.

Rada pa posegam tudi po knjigah v domači knjižnici (moja je skromnejša, mamina obsežnejša), in gledano z vidika, da nikoli ne bomo mogli prebrati vseh dobrih knjig, pravzaprav ‘grešim’, ko posežem po knjigi, ki sem jo prebrala že petkrat ali več.

K.

Daj napiši naslov kakšne lepe knjige. Mene zanimajo samo tiste nove, ki so izšle lani, kvečjemu predlanskim.

Prosim, daj napiši naslove kakšnih lepih knjig. Kakšne kriminalke, ljubezenske, življenjepisi, družinske zgodbe, tudi o lepih potovanjih.

New Report

Close